Baby Baby..

Nu ska jag åka ut te älsklingen! Saknar honom juuuh!  Upp och jobba hela dan imorgon så får inte bli för sent dock! Behöver min skönhetssömn ;) haha



puss <3

Dance, Dance, Dance. Drink, Drink, Drink.

Denna lite häftiga drink drack vi på The Alchemist i Shanghai!



Och vi drack några till......




Denna drinken var så sjukt god. Hette typ Kiwi Caprinoska eller något sådant xD haha jag är ju egentligen lite allergisk mot kiwi men ibland får man ju offra sig.. ;)





Systrarna var på gång!

Wedding time..



Kolla denna urläckra bröllopsklänning som fanns i en affär i Shnghai! Denna kunde dom sy upp till ens bröllop!

Dagens outfit!



Idag blev det en rosa, sommrig tshirt och jeansshorts! SOMMAR!

Nedräkning påbörjad!

Igår var det exakt 3 veckor tills vi åker till NEW YOOORK! Kan inte fatta det alltså! Kommer bli så SJUKT kul!!! Ett galet, glatt, shoppingsuget, socker/matsuget, solsuget och spaningssuget gäng är det som åker iväg!




Skvallertanter!

Har pratat med Fanny borta i USA nu! Har gått igenom det senaste skvallret ;) haha
För att läsa hennes blogg tryck här!
Längtar tills hon kommer hem i sommar!!!



Saknar dig <3

Inspiration


Shopping i Shanghai!



Shorts från H&M



Klänning från symarknaden!



Nytt mobilfodral från Copy



Tröjor att ha över bikinin från symarknaden!



Halsband från ett litet stånd på gatan ;)



Hade det till min klänning jag sydde upp!!







Fint va?? :D

Dagens Outfit





Denna söta bikinin har jag dragit på mig idag! Köpte den på H&M i Shanghai. Den är så söt tycker jag!



Har denna byxdressen över! Sydde upp den här i Shanghai med! Perfekt en varm sommardag! Och blommig och fin med!

Nu ska jag och Jennifer åka ut till stugan strax och fixa lite inför lördag, och sola lite med såklart ;) Hoppas inte det blåser för mycket där ute bara!
Ska ju ha lite folk där å fira valborg! Mysigt!



Har ni några planer för Valborg?

I <3 Concious Collection





Kolla vad jag köpte i Shanghai!!!!! ÄLSKAR den! Den kommer va såååå snygg när man fått lite mer solbränna! Kär kär kär!
H&M Concious Collection!

"Hål i väggen"



Mysig liten fruktaffär!

Fikadags!



Denna söta moppen stod utanför Shanghais bästa cafe ;)



Asgod citronpaj och hallonchokladpaj!



Citronmuffin med maräng!



Shanghais bästa morotskaka! (och en macaroni)

Vi köpte så mycket att dom som jobbade på fiket skrattade åt oss! Haha



Konstiga svenskar ;)

Gick på en mysig liten restauranggata och hittade ett bra kinesiskt ställe! Bad dom flytta ut ett bord i solen och dom kollade på oss som om vi vore dumma i huvudet! xD haha Men dom gjorde det iallafall så vi satt där och stekte ;)



Annie matchade snyggt ;)



Så himla gott! Kyckling och jordnötter och sjukt starkt :P Åt denna rätten massa gånger under veckan! Jag & Kriss åt med pinnar hela tiden men Annie vart inte lika inne på det och bad oftast om bestick istället. Dåligt ;)

Taxi Taxi Taxidriver!

I Shanghai åker man mycket taxi, och det kan ju vara lite långtråkigt! Men Krisitin och Annie var glada iallafall! ;)





Det mysigaste med taxichaufförerna i Shanghai är att dom harklar sig, spottar och är allmänt omysiga (nästan alltid) ! xD inte ofta man har tur och får en utan spottlorskor!

Kebabs On The Grill!

I Onsdags ( tror jag ) var vi på "Kebabs on the grill", en lite Indisk restaurang! Var nog den godaste indiska maten jag nånsin ätit! Äter ju dock inte det så ofta men vart iallafall asgott :) Åt naan bröd (hur stavar man de?) och massa annat smaskigt! :) Satt ute i solen och bara stekte! :)



Kristin njuter av solskenet!



Annie med ;)




Tapas- mys!

I tisdags kväll (tror jag de var) så var vi på en liten mysig tapasrestaurang! Dom hade en stor griffeltavla där dom hade skrivit rätterna, massa levande ljus och en mysig övervåning att sitta å käka på :)
Vi åt flamberad ost, paella, risotto, salami, parmaskinka m.m! Åt så mycket att vi dock inte fick i oss någon efterrätt!



Kristin försöker få i sig en megaräka!



Annie som försöker sig på en poose ;)



Kristin & Anders!

Blev precis ännu lite mer sugen på....

...EN TATUERING!
Kika på Miley Cyrus!



(men med annan text isåfall)

Vad tycks? :)

Hemlängtan & Bortlängtan

Hemma efter en underbar resa nu!!! Vart så SJUKT kul! Men man är ju typ helt död nu! xD Har BÖRJAT packa upp men jag tror det är ett omöjligt uppdrag... Hade 14 kilo på vägen dit och 25,5 på vägen hem (övervikt dessutom då ju). Himla gött asså! Duktig shoppare är jag! ;) haha vart lite orolig ett tag att jag shoppade för mkt men tog de lite lugnt sista dagarna och solade istället så var nog tur ;)



Nu har vi legat i solen ute i trädgården ett tag jag å Annie. Är ju hur skönt väder som helst i SVERIGE?? Najs najs ^^ Ska väl snart fortsätta packa upp lite med.. Men det är ju såååå tråkigt! Har lovat å visa mamma allt jag köpt när hon kommer hem med...Hon kommer ju blir chockad! xD hahaha



(bild från en liten mysig fransk restaurang)

Kollade på uppträde & UPPTRÄDDE





Vart i ett mysigt område med massa affärer, restauranger och cafeer! Mitt i hade dom byggt upp en sen så när vi kom så hade dom ett uppträde! Kollade inte så länge men det var lite häftigt :)

Gick och satte oss på ett starbucks istället. Fanns dock INGA lediga platser så vi satte oss utanför på trappan, vilket kanske inte var så genomtänkt. 3 st blonda, lika, (snygga), unga, SOLBRÄNDA som i RÖDA tjejer liksom. Dom blev ju som galna och skulle ta kort på oss! Hahaha Kände mig som en himla Hollywoodstjärna ;) Typ Madonna eller något? Haha men inte med samma kropp och sångröst! ;)

Shopping & Turism



Köpte mig ett fint diadem i en affär i vårt shoppingcenter! Skulle typ handla mat eller nåt men slutade inte riiiktigt så.... ;)



Hittade denna fina mörkblå klänning med!



Och denna lite stora tröja (inte så bra bild)



Vart på ett "äkta kinesiskt" ställe med (fråga mig inte vad de hette ;) haha) och var inne i små gränder med massa små stånd och typ gångar som bara var en halvmeter i bredd liksom! Blev lite väl närgånget med vissa ibland tycker jag! Haha
Kul och se dock!

Har verkligen sprungit runt som galningar varje dag här! Blev inte mkt semester ;) Har solat lite nu lördag- söndag iallafall! Kmr inte hem lika blek som innan tack och lov! ;) haha
Dags att sova nu iallafall, klockan är halv 1 här och flyger imorn ju så ska upp vid 8 och packa klart! God natt & sov gott!

Glassgalningar på utflykt!

Cold Stone vid Kristin & Anders lägenhet så kan man "blanda sin egen glass". Man väljer så många sorter man vill ha, vilka strössel och liknande man vill ha och så blandar dom ihop det med 2 stora skedar på en stenplatta! Första gången vi åt här tog jag Cake Batter & Choklad, med vit chokladbitar i och mini marschmallows! Supergott! Men åt en ÄNNU godare senare under veckan! Choklad & mintglass blandat med browniebitar! SÅ HIMLA GOTT!!



Väl värt ett besök om man hittar ett ställe!
(Vet dock inte om dom finns på nåt mer ställe än i Kina)

Shanghai Måndag- Bröllopsprovning!

Vart och provade våra bröllopsklänningar! Vi ska ju vara brudtärnor på Kriss bröllop jag och Annie så har haft 2 provningar nu i veckan och ska ha en till idag!
Passformen var inte sååå bra första gången! Rättare sagt så satt mina bröst på klänningen uppe vid hakan typ och sömmerskan "klappade" på min mage liksom...Tack?
Och Annie fick inte in sin rumpa i klänningen liksom! hahahaha
Fina blir dom iallafall! :D



Visst var denna cool???

Shanghai shopping & outfit- Söndag





Dessa plaggen köpte jag i en affär som har massa blandade kläder! Coola, udda, galna, extrema (och några få normala). Dessutom finns det bara en av varje plagg!



Och såhär såg jag ut. (innan jag bränt mig som en himla kräfta) haha med jeansskjorta från vero moda och svarta shorts, tights och linne :)

Shanghai- shopping

Det här är min nya fina kofta som jag köpte i söndags här i Shnghai! Började första dagen med shopping ;) haha Köpte den på ett ställe som bara va typ ett "hål i väggen" haha men med riktigt fina saker!


Idag åker vi!

Helt sjukt konstigt känns det! Började ju typ lipa med när jag skulle säga hej då till Erik! Saknar honom redan ju!!!



Haha pappa tyckte att detta skulle bli 2EN JÄÄÄTTErolig bild" xD haha

Imorgon åker vi!!

Kan fortfarande inte fatta att vi åker imorgon! Har hållt på å packat idag och tycker ändå att jag har lyckats att inte packa FÖR mycket! Ska bara packa ner nessecären å så så är jag redo sen!



Haha Familjen Shopaholic!

Hur kan man vara såhär trött?? Godnatt!!



Bilden tror jag är tagen på st thomas, st martin eller haiti xD haha bra koll!

Påsk 2010

För ett år sedan, över påsk, så var jag med famlijen och våra grannar i Spanien. Va i Torrevieja. Har varit där hur många ggr som helst typ för vi hade hus där  när jag var yngre! Hoppas på att vi snart skaffar ett där igen! Är en så himla mysig stad och nära till storstaden Alicante!



Där vi bodde! :)



Kajsa f'ste sig vid en vara i mataffären! ;)



Lillasyrran... he he...



Jag, Kajsa och Annie :)



Jag ÄGER på detta!



Vill vara såhär brun igen!!!!!!!

Nu är det skickat!

Har varit på posten nu och skickat in mitt arkitektprov! Så himla nervöst!! Vill ju verkligen komma in! Har t.o.m. sökt in på skola nu! Bestämde mig för Lund till slut! Får väl se vad för kurs jag kommer gå där..  OM jag nu ska läsa till hösten... VET INTE!
Jag Marren och kå har bestämt att om vi inte ska bo med våra boys så ska vi bo ihop! Fatta kul att bo ett gäng tjejer ihop! Men skulle sakna Erik :(



Älskling <3

2 dagar kvar!!

Nu är det bara 2 dagar kvar! börjar nästan få lite panik över att jag inte börjat packa än. Brukar alltid börja flera dagar innan. Får väl börja sen ikväll! Men har ingen aning om vad jag ska ha med mig! Kommer ju shoppa en del så gäller ju att packa ltt... (a) haha  Så sjukt shoppingsugen! Har ju inte handlat kläder sen i julas! Och jag brukar handla flera ggr i veckan typ ;) haha Kommer bli svårt att spara pengar till USA resan när man ska till SHanghai först liksom... Haha


Big big big..

Blev slappa kläder idag! Målade på mitt arkitektprov igår i 6 timmar, och klippte asmycket. Och mina mesiga händer tål ju ingenting verkligen.. Har ASONT i tummen! Den är helt svullen verkligen och jag kan knappt använda höger hand!  Skulle börjat jobba vid 10 med men ska börja vid 2 istället... Tror jag ska sova en stund till snart med... har knappt sovit sen klockan 6 när Erik gick upp!! Mår illa och så med... Och så åker jag på lördag! Hur ska detta gå..? :(




Till vår älskade Fanny!

Dessa bilderna har jag nu letat fram för din skulle Fanny! Dom fanns i min kamera som har legat längst ner i min byrå sen i somras! Har undrat vart den har varit..... haha
Dessa bilder är från när vi tjejor var i Uppsala och hälsade på Jennifer! (Som bodde där i typ 1 månad ;) haha) Men de va ju tur hon gjorde de, för vi hade sjukt kul!

Vill ni skratta, så kolla på dessa bilder! ;) haha



Marren håller hårt i sin cider, och Fanny vaktar resten av spriten! Haha



Tror Fanny (i mitten) är nöjdast med sin min! Marren och Kå syns ju knappt bredvid henne ;)



Mobilnördar! (Marren, Fanny & Jennifer)



Fanny älskar cider, Jennifer älskar godis!



Vad sööööta dom är ;)



Hahahaha strippan Fanny är på G ;)



HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA



Såhär städat är det när 5 tjejer sover på 20 kvm i EN natt ;)



Men så hade vi ju en del packning med oss med....






Hade varit en jobbig helg så på vägen hem så tog Fanny en FIIIIN tupplur! Haha


Hoppas ni blev lika roade som jag när jag såg dessa! ;)

Vi saknar dej Fanny! <3 Kom hem så vi har någon att skratta åt! Alla skrattar ju bara åt mig nu hela tiden. ÅT mig... inte med mej.... ;)

3 dagar kvar!

Shit nu börjar jag få lite fjärilar i magen! Haha



Annie och jag, typ 100 våningar upp i luften! Hade NÅGOT skakiga ben, men lyckats ändå få i mig lite chokladmousse ;)

Traditioner är svåra att bryta...

....så jag sitter och kollar på Desperate Housewives! Tycker det börjar bli lite uttjatat och väl knäppt nu dock! Är nog snart dags att lägga av med den här serien! Men himla roliga är dom ibland ;) haha



Min favorit är Gabrielle! Så sjukt cool är hon! Och så jävla snygg alltså! Är lite avis... ;) Haha

Studentklänningar

Saknar studenten så för att resa tillbaka lite i tiden så kollar jag på studentklänningar! Haha Här får ni se några fina! ;)

Denn klänning kommer från Bubbleroom!



Klicka på bilderna för att komma till klänningen!





Studenten måste va något av det roligaste man kan va med om!


Skofetisch?

Fick höra av min syrra att det tydligen ska finnas en SKOGATA i Shanghai! EN SKOGATA!!  GATA!!! AAaaahhhhh! Måste dit!!  Behöver VERKLIGEN fler par skor! Skor skor skor skor skor skor skoooor! :D
Har ett (tre) par skor som jag vill ha helst av allt!! Jeffrey Campbell:


FUN WITH....

Är så sjukt trött nu! Vatt och jobbat hela dan och är ju fortfarande lite trött av den här förkylningen som vägrar gå över!
Jennifer kom ner till mig och tjötade lite och hjälpte mig att stänga iallafall! Skönt! Bestämde att vi ska dra en lucnh imorn med! För en gångs skull är vi båda lediga! Haha Hoppas det är någon god soppa på Pelle så man får lite tårta efter ;) Shit vilket fetto jag är alltså! Måste egentligen försöka hålla igen...Hade varit en dröm att gå ner till 50 kilo... Vet att jag har den vikt någon med min längd SKA ha, men det betyder ju inte att man vill ha den vikten.. xD Har inte riktigt den där starka viljan man behöver dock! Hatar att träna; älskar att äta. Hmm...inte bra! Ska ju ha bikini på mig om bara ett par dagar... Jaja, inget att göra något åt nu! Man lever bara en gång, och man ska ju njuta!



Jag och min galning Jennifer på studentresan! (blå bandet: hade all inclusive, ligger inte på sjukhus! haha)

Längtar tillbaka! Men snart åker vi igen! Och då har vi med 2 sjuka tjejer till! ;)

I <3 YOU

I höstas så tog en av Eriks släktingar kort på oss som ser sådär proffsiga ut liksom ;) haha jag tycker det är skitfult men Erik gillar det så han har det stående på sitt skrivbord.. Men jag ser verkligen ut som värsta lilla tjockisen xD haha
Men jag bjuder väl på de ;)



(lite sådär kvalitet men tog kort på kortet på skrivbordet så ^^ )

F*ck

HIMLA fint väder och jag ska stå inne i ett mörkt café?? Inget fel på att jobba, men man önskar ju att de kunde va superfint väder när man är ledig och regna när man jobbar ;) haha vill ju sola!
Kristin har visst världens schema med allt vi ska hinna med i Shanghai så vi får väl se hur mkt vi hinner sola där! :O Lite måste jag ju iallafall. Hallå liksom? :P kan ju inte komma hem som en blekfis ;) haha





Såhär ser jag ut idag :) Måste ha något förglatt varje gång det är sol! :P haha

4 dagar kvar!



Bara 4 dagar kvar till Kinamat, 25 grader, sol, shopping och TRÄFFA SYRRAN!
AAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!

Dagen Look

Idag kör jag på ett svart linne med vit text på från Gina Tricot, svarta tights och jeans skjorta från Trend House :)





Dags att dra och jobba! :)

What´s the time?

Vill ha en ny armbandsklocka! HIttade några olika fina som jag hade kunnat tänka mig! (Klicka på bilden för att komma dit ni kan köpa klockan)








MVG!

Vart och pratade med min bildlärare idag! FICK MVG!!! Och det var en 150 poängskurs så är ju asbra!! :D SÅ nu har jag fått mitt slutbetyg med! Skönt! Har inte direkt tyckt att mina betyg är så bra men nån där på kontoret visade lite olika rektorer mina betyg och alla tyckte visst det såg bra ut så xD hahaha Jag tor jag har nåt sånt där utseende som får folk att prata i evigheter med mig alltså! Haha



Sen var jag och hämtade ut en bok jag hade beställt! Ego girl var de :) måste ju ha lite att läsa på resan!



Har del 2 med! Ego Women!



Och ska läsa denna med :P Elsas Mode!



Älskar att läsa böcker! Gör det inte så ofta nu för tiden dock.. Har inte så mycket tid och orkar inte ta tag i att börja läsa dom oftast heller! Men när jag väl börjar läsa en bok så kan jag inte lägga undan den! Haha :D

5 dagar kvaaaaaaaaaaaaar!!!


Vill se! Vill se! Vill se!

Tycker den här verkar så sjukt cool. Kankse lite skum, men ändå häftig! Vill se den när den kommer hit! Tror inte jag känner för att se den i Shanghai med kinesisk text ;) haha


Shades ON!

Lite sugen på något par snygga Ray Ban och några snygga pilotbrillor! Går ju för tillfället med mina rosa Ray Ban varje dag, men börjar ju kännas lite uttjatat!
Tycker dessa va himla snygga :)





Dock är jag ju inte SÅ sugen på att betala 1300 för ett par solbrillor. Är inte så duktig  på att hålla solbrillor hela. Dom brukar krossas i väskan efter någon vecka xD haha

Skola? Jobb? Resa? Flytta?

Orkar verkligen inte ta tag i att söka skola, göra intagningsprovet klart, tänka på vad man ska göra till hösten.... VET ju inte vad jag vill!!! Så skönt att jobba, samtidigt som de kan va bra å börja plugga... men vad vill jag plugga?? Och vart vill jag vara? Vet ju inte var erik kommer vara... Och tjejerna sprider ut sig.. Vad gör man liksom??

Tänk så börjar jag i Göteborg, men Erik börjar i Malmö? Eller jag i Lund och Erik stannar i Jkpg?  Eller något annat??
Eller så börjar jag på en linje och så är det DÖDENS TRÅKIGT??
Eller så kommer jag inte in på det jag vill gå, för jag kommer på vad jag vill läsa för sent?
Allt kanske skiter sig?


Är ju så van vid att ha pengar, att kunna göra vad man vill! Klarar mig inte på ett par tusen i månaden! Och vill inte bo hemma! Är redo att flytta hemifrån!

Får. Panik. Hjälp.



Gör ett försök till att rädda detta negativa inlägg med en solig och glad bild från Spanien!

Laddar musik inför resan!

Gjorde en ny spotify.låtlista igår. Orkade inte göra de så noga dock så la bara dit massa nya låtar så får jag väl ta bort dom som är dåliga sen xD haha

Så vill ni lyssna på min uuunderbara låtlista så kan ni bara klicka här eller på bilden!



Älskar en ny Avril Lavigne låt, och Pink lyckas ju alltid med alla sina låtar! ASBRA! Men man kommer ju snart ha lyssnat sönder dom som med alla andra låtar! xD haha

Vet inte riktigt vad jag tycker om Kissies brorsas nya låt som ska bli en *sommarplåga* dock.. Den fastnar ju i huvudet, är väl ganska okej, men musikvideon är nog den SÄMSTA någonsin! haha hade typ kunnat göra det bättre själv känns det som xD

Klicka på bilden för att komma till hans låt:



Vad tycker ni?

Söndags-skype

Har skypat med syrran i Shanghai nu! Åker ju på lördag :D :D Hämtade med  lite kläder och skor från stugan innan inför resan! Hämtade min fina randiga klänning och lite olika skor och en bikini. Hittade en blå och vitrandig bikini som jag inte ens kom ihåg att jag hade köpt! xD



Fin bild.. Men a ja, ni fattar hur klänningen ser ut ^^


Och min bikini! Den var saknad (utan att jag egentligen visste att den fanns i min garderob....) haha

Måste väl börja kolla så allt som ska packas med är rent snart! SNART ÅKER VIIIIIIIIIIIIIII......

17 grader och sol!

himla otroligt super mega jätteskönt väder idag! Drog med mej Jennifer, Marren och Kå nedcabbat ut till stugan innan lunch! Köpte med oss mackor och fika och satt på altanen i solen. Så skönt! Vart lite kallt emellanåt när solen gick i moln men hade med oss lite filtar och så så funkade bra :) Längtar verkligen tills sommaren när man kan ligga i bikini och ta ett dopp i sjön! Vill sola! Känner mig som en blekfis verkligen!! Hatar att vara såhär blek...känner mig verkligen så ful då.. Men känns ju lite konstigt att sola solarium och va skitbrun mitt i vintern. Den ska va naturlig solbrännan helst tycker jag! Lite bus så man ser levande ut bara ;)



Tycker denna bilden på Marren, Jennifer och mig är så skön! Var 2 år sedan tror jag på sommaren på High Chaparall :) Mysigt!

Glidare!

Äntligen frisk!! Och t.o.m. vart och jobbat idag! Blev Kafferepet för min del idag, och sedan Pelikanen! Skjutsade hem lilla Karin efter med. Hon tyckte vi skulle glida lite så blev första nedcabade åkturen för i år! Så himla varmt och soligt och GOTT! Älskar att åka nedcabat! Är verkligen så najs :P



Sen ikväll så blir det nog att käka på lilla K! (eller vad det nu heter för tillfället) HImla gottigotti ;) Borde väl inte käka Kinamat nu egentligen för lär ju äta det hela tiden i Kina...Men det är ju så gott! Haha





Snygg idag xD haha

Lunchdags!

Sitter och väntar på att mamma ska komma hem med lunch till mig! Är ju fortfarande sjukling :( Migränen börjar gå över iaf! Men shit vilken förkylning jag har råkat på! Attjo, prosit!



Hatar köttfärs i dock! folk säger att jag är knäpp, men nee ;) Vill ha kyckling i ist!



Maaaat!

Crazy for chocolate!

Tänkte tipsa om supergoda  praliner!

På plats nummer 1 kommer: GODIVA!



Godaste sorten: Key lime! Denna sorten finns nog bara i Florida dock tror jag. Key Lime Pie är ju deras specialitet!



Skä äta ihjäl mig på detta när vi är borta! ;)

Michael Kors

En designer värd att sucka över tycker jag är Michael Kors! Men sina urläckra skor, väskor, kläder och accessoarer så är han en av mina favoritdesigners!
Själv har jag ett par skor och en plånbok. Köpte det när jag vart i USA för nåt år sedan. Så ska bygga på min samling nu när jag åker!








Tycker mobilfodralet/plånboken vart så himla cool!! Vill ha!! Fast iofs vill jag ha allt typ... he he... ;)

Strandtips 2011!

Har hittat ett par bikinis från H&M, burberry och VS som jag skulle vilja ha!



Och denna väskan!


Och så behövs det ju ett par supercoola flippflopps!


Påskharar och godisägg

Nu när det närmar sig påsk så har ju filmen HOP premiär! Vill se!!!



Dessa 2 underbara kändisar medverkar tillsammans med påskharen i filmen! ;)


Migränattack + förkylningsvirus

Känner att de blev en sjukt dålig update igår! Men har lyckats dra på mig migrän, ännu en gång. Och fick en förkylning på köpet med! Så ligger hemma i soffan och kollar på Disney Channel (töntigt jag vet) men perfekt när man är sjuk! Haha ungefär på den nivån är jag idag! Har iallafall lyckats få i mig en bit av en wraps nu. Pappa hade med hem från Driven. Vart nog tur det för jag hade verkligen aldrig orkat laga mat!
Nu tänkte jag att jag skulle kolla om jag kan hitta dom nya avsnitten av Big Bang Theory! Missat dom flera kvällar nu :(



Kollade BB igår med Erik! Så HIMLA skönt att Vanessa åkte ut alltså! Nån som håller med? ;) Snacka om bitchig liksom! Väntar på att Sonia följer efter henne nu! ;) Hoppas Martin, Peter eller Sara vinner! Dom är ju lätt skönast i huset! Klart det är kul med drama liksom, men det kan ju bli lite väl bra xD



Slänger in en pigga upp/ längta tillbaka bild med!


OH. MY. GOD.


SÅ JÄVLA LÄCKERT!
Hitta det här!

I have the simpliest taste, I'm always saticfied with the best

Älskar Björgs smycken!!



Har än så länge bara detta halsbandet som jag fick i studentpresent :) Har min berlock på en svart läderrem istället för kedja :)

Ska jag köpa ett till mig själv så ska jag köpa detta!


Vill ha detta armbandet med! (och det ska ges till mig från min pojk ;) ) (nu har jag sagt nåt jag önskar mig erik ;) haha)


Tycker även detta armbandet e så jävla läskigt och coolt på samma gång! coooolt!


Tjcchiiiinamaooeooot (kinamat)

Nu har vi käkat lunch! Är så mätt att jag håller på att spy typ! Mamma lagade fläskfile, klyftpotatis, sparris, kokta morötter och sås! Och efter det blev det glass ;) Haha Fattar inte hur jag ska lyckas få i mig kvällsmat med?? Och jag som ska käka Bambu med Marren å Jennifer!
Ska för ovanlighetens skull ut till Bredaryd (genomfarten)! Vart så himla längesen jag va hos Marren och Kå! Så ska bli mysigt! Hängde ofta där ute i typ ettan/tvåan. Tänkte ätit på Bambu men var HELT fullbokat! Så vi köper emd oss hem istället. Sitta och snacka tjejsnack framför nån bra film ;)
Va flera bra filmer på tv ikväll! Typ She´s the man, Transformers och Släkten är värst! Nästan svårt att destämma vad man ska se! ;)



Fin bild. Jag bjuder på den ;)

Min lilla pojk övergav ju mig för sitt fotbollslag ;) så jag "hämnas" genom denna fina bilden ;) haha



Min lilla tröttis ;) <3

Live to Love. Love to Live.





Såhär ser jag ut idag! Kavaj från Only, svarta tights, svart shorts, klocka från Lambretta och smycken från snö och edblad! Har även köpt mig en ny berlock idag från C-Sthlm!!



Live to Love. Love to Live.
Så himla fin! Blev helt kär! Och strassbollen går att snurra på med :) Ska fästa den i ett halsband från Thomas Sabo tror jag :) Blir perfekt när jag åker utromlands ;)

Endast 2 veckor kvar idag!! :D Shanghai HERE I COME!



Jag och mina systrar i höstas i Shanghai efter typ 17 timmars flygresa. xD Världens snyggaste bild! ;) hahaha

RSS 2.0