Bikiniglädje!

Har hittat min bikini som varit borta jättelänge! :D Min fina rosa/vitrandiga med gula band från Polo Ralph Laurent (köpt i NY) Så nu är den tvättad och hänger på tork och sen ska den ner i resväskan! :D

Denna fast en annan modell! :)


"Ska du inte ha några kläder med dig?"

Jaha då var man typ färdigpackad. Mamma tyckte hon behövde kolla så jag fått med mej allt (självklart). Första hon säger :"du har väl inte lagt ner allt än va? Ska du inte ha några kläder med dej?". SÅ lite har jag packat! Här packar vi LÄTT!! :D



(bild från förra gången jag vart i Miami)

Bayside Shopping

Vi ska ju shoppa lite (mycket) när vi är borta och jag har ett shoppingcenter där som jag har varit på flera gånger! Dom har Victoria Secret och alla andra affärer man behöver ;) Dessutom är det utomhus så man kan gå och steka i solen samtidigt! Man kan även åka olika utflyktsbåtar därifrån, gå och äta på fina restauranger (bl.a. Hooters ;) haha) och The Daquirie Bar finns där med ;) haha Tror dom andra tjejerna hade uppskattat detta ;)



Alltså jag kan verkligen inte fatta att vi ska åka! Är det verkligen sant? om 2 dagar? 2? Så himla sjukt! Jag har ju ändå varit där innan liksom, jag kan ju tänka mig hur det känns för dom andra! USA är ju ett så sjukt land och vi ska ju till SJUKASTE staden! New York! :D Sinnes sinnes sinnes sinnes sinnes.... Tänkte bjuda på lite bilder från Miami och NY ;)



Klara. Färdiga. ÅK.


Förhandsvisning..

Igår var det förhandsvisning på Stigs Pelikanen Café & Bistro! Vi var upp emot 120 pers så var ganska fullt! Haha Vi provlagade all mat och bjöd på och alla tyckte det var supergott! Hoppas ni kommer dit och äter i sommar! ;)


Times Square & Miami Beach

Snart åker vi!!! På fredag morgon bär det av mot New York City! Är så SJUKT laddad (trots migränen)!! Har dock inte börjat packa än... Snart dags? Mm...Ska nog börja imorgon tror jag! Måste ju se till så allt är rent och sen måste jag rensa bort saker tp 2100000 ggr så jag inte tar med mig alldeles för mycket! (vilket jag kommer göra iallafall) Visst tar man alltid med sig för mycket?? Iallafall vi tjejer... Killar kan ju typ packa ett handbagage om dom så ska vara borta i 3 månader!
Vad ska man ha med sig???


(Nej jag har tyvärr inte den här väskan, jag bara önskar att jag hade den! haha)

Migränen attackerar!

Imorse när jag vaknade vid 9 så var jag så sjukt trött, men gick upp iallafall... Vid halv 10 gick det bara inte längre! Mådde illa och hade ont i huvudet och fick gå och lägga mig igen! Sovit till nu iallafall och mår fortfarande så piss... Men ska gå och käka lunch med mamma nu iallafall och se om jag blir lite bättre! MÅste verkligen jobba ikväll så måste pigga till mig!
Har gjort mig iordning lite ialllafall..Tänkte att om jag SER pigg ut så kanske jag KÄNNER mig piggare...?



Idag är det kofta från Ralph Laurent som gäller och svarta tights och svart linne :)

Kär. I. Bikinis.

Kolla vad fin denna är!! Från Victoria Secret! Den ska jag leta efter i USA ;)


If I could choose again, I´d still choose you



Denna köpte jag till Erik på min studentresa ;)

Dagens!

Idag blir det bekväma kläder eftersom jag då ska PLANTERA BLOMMOR på Pelikanen! Hmm...För jag är ju så BRA på att plantera.... He he.. Men aja, ska nog gå bra! Ska snart dra in mot stan tänkte jag...Om mamma ringer nån gång! Hon ska med mig och köpa blommorna liksom så måste vänta på henne..

Idag blev det iallafall jenasen fårn Gina och en grå tröja från Ralph Laurent :)



Har mitt halsband fårn Swarowski på mig med! Fick det av mammas kusin i alla hjärtans dags present när vi vart i USA för nåt år sedan :)


Fotboll och Hockey på SAMMA dag??

Igår så tog vi det ganska lugnt på morgonen...Erik tvingade upp mig vid 11 å då vart det lite frukost och fia med knuff med Linnea... Sen spelade Erik lite data (ovanligt) och jag såg Justin Biebers film Never Say Never! Den var himla bra faktiskt! Kan man typ byta liv med honom elle....? ;) haha hade varit coolt!
Sen vid 4 åkte vi in mot stan och mötte upp Jennifer och Carl för en fika på Pelikanen! :) Mysigt! Sen kom det hemska... Vi skulle på FOTBOLL. UTOMHUS. Det var SJUKT KALLT! Det blåste och regnade nästan hela tiden! Åkte hem 10 min innan det var slut så såg inte slutet men hade lika väl kunnat åka vid halvlek för det blev INGA mål... Kul match...
Sen drog vi hem till mig så jag kunde klä på mig lite! Hade ju såklart glömt koftan hos Erik så hämtade min röda Raalph Laurent hoodie hemma :) Har tappat bort min favorit tjockiskofta tror jag :( Min mörkgrå Gantkofta! Ska leta igenom hela huset sen! Sen va det äntligen dags för att få lite mat i magen så drog till Max för ovanlighetens skull! Haha Himla gott iallafall även om det inte är sååå nyttigt... ;)

Sen skulle vi ju då såklart se hockeyn med...Och varför se den ute hos Erik ensamma när man kan se den hemma hos Wille med några till? Så ja..Dit åkte vi ju då... Köpte med en godispåse på vägen med! (så jag skulle stå ut ;) haha) Något pinsam match med... Haha Snacka om att förlora?? Och någon i svenska laget började lipa? Eller som Eken sa: "Han svettas genom ögonen"... Haha Lyckat!


Lördagsminnen...

Japp, vart ju grisfest i Lördags! Vi åt helgrillad gris med grönsaker och potatissallad (blä) och hade utlottning! Jag och Erik köpte några lotter ihop och lyckades faktiskt vinna första priset!! Fick en fin Jelly Bean skål, svart, som nu står här hemma på köksbänken :)
Vi hade lite halvt panik ett tag (erik) för vi hade köpt ROSA lotter och det fanns 4 färger till visst! Vi kände att vi kunde ju inte köpa ännu fler lotter, vi hade ju redan 11 st... Men jaa gick ju bra iallafall tycker jag ;) Simon som var en äkta snål smålänning vann t.o.m ett pris på sina TVÅ lotter. Stor chans liksom -.-





Jag körde på varma kläder för vi var ju en del utomhus och det regnade och vart svinkallt! :/
Hade på mig mina jeans från Gina Tricot och en gul tjock tröja från Polo Ralph Laurent :) Och sen skinnjackan över!



Halsband från Swarowski. (Visar det ordentligt strax)

På väg mot grisfest ;) haha

img_0021 (MMS)

På väg mot grisfest ;) haha


French style..

Nu har jag varit och gjort förstärkning + fransk manikyr! Blev så himla fint :D Perfekt till resan nu ;)





Snyggt: nyvaken, osminkad och rufsigt hår xD
Körde på jeansjacka idag.. Lite kallt ute nästan :O :( sen svarta tights, blå/vitrandigt linne och vita converse till :)



Och så mina fina armband från SNÖ och Thomas Sabo! Det lilla röda hjärtat med fyrklövern har jag fått av Erik :) <3

Tjejkväll!

Nu har precis Sanne och Kå åkt hem :) Vi har käkat Max, snackat skit och sett The Proposal! Mysigt! Man ses alldeles för sällan nu för tiden! Bjuder på en fin bild på oss (och några extra) ;)



Marren, Annie, Sanne, Jennifer, Kå & Jag :D (snygg frissa jag har...? xD haha)

Dagens!



Dags för tjejkväll ;)

Fredagen den 13e...

Lite nervös för vad som kommer hända idag nästan! Känns ju inte som om detta kan bli en BRA dag.... Och ja, jag vet ju att man inte ska tro på sånt där men alla (nästan) är väl lite vidskepliga av sig? "Spill inte ut salt, svarta katter är otur, fyrklöver är tur..."?

Vart och pratade med syon imorse iallafall. Skulle kolla om han visste något om arkitektprovet del 2 men det gjorde han tyvärr inte :( Är nervös inför det ju!!
Sen jag kom hem har jag inte gjort mycket mer... tänkte kollat på det och gjort ESTA och så men blev inte av... Har legat på solstolen med en bok idag igen! För tillfället är jag inne på Boken om Carrie Bradshaws liv innan Sex and the City! Har kommit halvvägs och jag tycker den är ganska okej :)



Dags att åka ner till stan för att äta lunch med Jennifer innan jag börjar jobba!

Puss och lycka till på Fredagen den 13e! ;)

Gårdagens Outfit

Körde på en tröja/klänning jag köpte i shanghai och svarta tights :)


Dagens Outfit!

Idag blev det gula shorts som jag köpte på Zara i Shanghai, svart linne från jc och svartguldiga skor från Michael Kors, inhandlade i USA! Skönt när det är så VARMT ute!

Nu ska jag nog dra å lägga mig på solstolen igen ;) Börjar ju inte jobba förrän kl 3 idag :)




Börjar ännu en dag med...

...att sola! Bästa starten på dagen tycker jag! Ligga på balkongen och försöka sola bort lite fula linjer och få MASSA färg! ;) Är ju så sjukt fint väder i detta konstiga land! Lämnar snart detta vädret ju för ett land med ÄNNU mer plusgrader! SJUUUKT! 9 dagar kvar!!!



( nej jag är inte naken men såg visst ut som de typ xD haha)

Tisdagsmys på Cafe 18s uteservering!

Jag och Jennifer vart ju och käkade varsin sallad där igår och bara njöt av livet! Bra nyheter, bra väder och bra sällskap!


Har gått vidare!!!!!

Idag när jag och jennifer satt och åt lunch så kom jag på att vilka som gått vidare till nästa provomgång på arkitektprovet kommer upp idag! Och när jag gick in för att kolla så stod det där. Hade inga förväntningar direkt men man hoppas ju alltid... HADE IALLAFALL GÅTT VIDARE!!! Känns så himla sjukt!! Är så lycklig nu att det inte är sant! Men nu är jag ju sjukt nervös inför nästa omgång... Ska ner till Lund den 14- 15 juni och göra prov nummer 2.. Undrar om det är många som sökt dit? Många som gått vidare där? Har liksom ingen aning hur stor chans man har att komma in på nästa prov.. Vet inte vilken stad det brukar vara populärast att söka till??

Ska bli roligt men sjukt nervöst att göra det iallafall!! SPÄNNANDE!


Duktiga jag!

Kolla vad duktig jag va igår! Åkte och tvättade bilen! SJÄLV! :D


Dagems outfit!

Körde på enkel mörkblå tshirt, jeansshorts, brunt flätat skärp från MQ och skor från Tommy Hilfiger!





Har legat och solat på balkongen nu på morgonen (!!!!) och nu ska jag strax och luncha med Jennifer :)





Utsikten från min balkong! Mysigt va?

Monday morning..

Idag när jag vaknade så hade ju jag såklart migrän! Tog mig ett par tabletter och la mig igen men mådde fortfarande dåligt när jag gick upp vid 10.. Så åkte hem från Erik och la mig hemma på balkongen och solade i en timme! Var riktigt skönt men har ändå inte varit mig själv idag... Vart riktigt trött och konstig..



Så nu blir det snart sängen och vila upp sig! Är ledig imorn! SÅ skönt! Ska sola och vila och städa mitt rum.. Sen blir nog lite lunchning med Jennifer med :) Sitta i solen hela dan!!!

God natt! ( avslutar kvällen med att bjuda på dessa bilder ;) haha känner mig verkligen skitsnygg.... xD)



Söndag Söndag Söndag!

Igår så sov vi till 11 (eller rättare sagt så väckte erik mig då med) å då så käkade vi lite frukost och sen spelade jag, eriks syster och bror och morfar kubb! Erik var lite för tråkig och satt istället i en stol på altanen! ;) Haha Jag och linnea vann 1 av 4 å var nära på å vinna nån annan gång med! Tycker det var duktigt av oss! Linnea är ju bara 10 liksom :) Saga (som är ett) ville med va med och spela och gick och hämtade pinnarna hela tiden xD haha så söt!

Sen efter lunch så åkte vi in till stan och Erik hjälpte mig dra över sticken i bageriet! Efter det drog vi till cirkusen med linnea och eriks mormor och så :)  Vart mysigt även om det inte va det bästa man någonsin sett! ;) haha Erik var VÄLDIGT uttråkad xD



Sen åkte vi ut till Erik igen och när jag kom ut så såg jag att Erik hade ringt mig 7 gånger xD Han hade såklart glömt sina jobbilnycklar i sin mormors bil! Så när jag kom ut dit så fick vi åka in till stan igen! Han var lite ledsen för vi inte hade åkt till Bambu så bjöd honom på Kinamat på kvällen när vi ändå var i stan :) Mysigt!





<3

Lördagskväll

På kvällen sen så skulle jag å Erik egentligen till Bambu och äta en romantisk middag ;) men mådde så dåligt så hängde med hem till Sanne istället! Somnade klockan 6 hos henne i soffan och vaknade lagom till maten sen igen xD Vi åt 1,9 kilo godis, såg film, åt grönsaker med dipp, mat och snackade MASSA skit! ;) vi kan verkligen konsten att snacka! SÅg filmen Baby On Board! Den var ganska rolig faktiskt :) Typisk tjejkomedi typ ;)



Sen vid halv 12 skjutsade marren mig till Wille där Erik var! Dom hade ju druckit öl (ovanligt) så han kunde inte köra. Så då fick jag hämta honom ;) (killar...) haha

Lördagsmys!

Låg i sängen till typ 11  i lördags innan Erik tvingade upp mig! Vart så sjukt trött (neeej jag tycker iiinte man ska kalla det bakis... ;) haha) Sen efter mycket latande så åkte vi ner och käkade lumch/frukost på pelikanen! Vart så himla mycket folk å maten bara vände sig i magen typ så åkte strax efter hem igen. Skjutsade Erik till hans bil som han hade lämnat hos Wille kvällen innan.



Sen var de ju så sjukt skönt väder så satt i trädgården med en bok i solen tills tjejerna kom! Vi skulle planera resan lite! Blev inte mer bestämt än att vi skulle åka buss upp för sen vart alla sugna på glass på Max (självklart) så drog upp dit! Testade deras nya lyxshake men måste nog säga att chokladen är mer i min smak! Tycker banana spliten bara smakade banan liksom... Kanske jag som fick en dålig bara?


I fredags..

...vart jag och erik på inflyttningsfest hos Wille! Erik hade fotbollsmatch först på kvällen så åkte inte dit förrän vid 10! Hade filmkväll med mamma under tiden, så var ju skittrött när Erik väl kom xD men när vi kom dit så sa erik att "vi låg efter" så de va ju bara att öppna cider efter cider! haha Kände ju typ ingen alls dock (bara eriks killkompisar typ) men sen kom som tur var elin och sofie så umgicks med dom ganska mycket! :)
Efter ett tag drog vi till Harrys för Björn Rosenström vart ju där! Var ganska bra drag tycker jag ;) Dansade massa till han! Dock är jag ju så liten så alla killar ser ju inte en där dom är en meter över mig! Så alla trampade på mina små fötter xD mina ljusrosa skor var svarta när jag kom hem xD men mamma lyckades tvätta dom rena till slut iaf ;)



Sen efter det så blev såklart erik sugen  på kebab! Hatar verkligen kebab men åt mig en pommes iaf  ;) asgott! Vart lite kallt då med.. Är så himla trött på att det inte finns nåt bra ställe i Värnamo att gå ut på! Är verkligen bara Harrys och dom stänger vid 2 -.-
Dags att flytta till en större stad kanske...? ;)

Testade den (nya?) smaken på xide med när vi var ute. Den var god men minns inte va det var för smak på den! Har för mig de stod på nån liten text på baksidan av flaskan eller nåt...? Den hette Urban iallafall! :)



Måste testa Jungle nån dag med! Nån som vet om den är god?




Tycker flaskorna är så himla coola!

Dagens Outfit!

Detta blev det idag! Mörkblå byxor, mörkblå t-shirt och kofta med sydda blommor i beige! Köpte koftan i Shanghai! Smyckena är från SNÖ of Sweden!









Fick dessa snygga örhängne igår av våran SNÖförsäljare! (ännu inte utkomna i butik tror jag inte) Ska köpa den matchande ringen när den kommer ut!!!

Igårkväll

hade vi studentkväll på IK! Vi som jobbade skulle va studentklädda så detta hade jag på mig! (ihop med mina hilfiger klackskor ;)



Klänningen hade jag på min student och är köpt på fribergs!

Saga!

Eriks lillasyster är bara lite mer än ett år. Här får ni se några söta bilder ;)





Haha sötnos ;)

Dålig Update!

Usch har verkligen vatt dålig på att uppdatera ett par dagar nu! Har lite bildregn nu då? ;)







Vardagsklädd på väg te jobbet! Kofta från Gina Tricot och resten minns jag inte var jag köpt dom xD haha

RSS 2.0