The Big Bang Theory

Sitter och kollar på Big Bang Theory medans jag griljerar min första julskinka!

Bing Bang Theory måste vara den bästa serien jag någonsin sett! Sheldon är ju så himla sjuk! Finns ingenting med serien som är dåligt, förutom att det finns för få avsnitt! Haha



Och som sagt; Jag griljerar min första julskinka! HELT SJÄLV! Känner mig ju asduktig ;) Ska smaka hur den blev om ens tund när den svalnat lite! Får vi se hur bra den blev ;) Har köpt risgrynsgröt och kanel med, men pojkvännen gillar inte gröt så får väl äta det en annan kväll så får det nog bli toast ikväll! Är ju himla gott det med, och är sugen  på det! Har köpt så tänkte vi ska göra med kalkon, ost och tomat i :) Gott gott!



ÄLSKAR JULEN!

Julmys!

Dricker JUL-te! Så himla gott alltså! Dricker nästan bara rött te så det är Rooibos Jul-te :)
Så har ni inte testat? Testa! Man får lite "glögg och pepparkaks"-känsla!


Invigning av lussekatter och pepparkakor!

Nu har jag ätit min första lussekatt och pepparkaka! Kunde inte motstå det när vi var och fikade innan! Var på Bernards (som vanligt). Bästa fikat! Och till det: VÄRLDENS GODASTE CHAILATTE med smak av vanilj! Så har ni inte testat den: GÖR DET!!





Denna var det jag drack! (den blåa burken, med smak av vanilj) Dom är verkligen sjukt goda! Finns att köpa på Stigs bageri & Cafe och Bernards Konditori!

Twilight

Håller på och lagar pasta och köttbullar här hemma nu (gourmetmat!) och snart ska vi dra ner på stan jag & Erik! Vi ska möta upp några kompisar och ta en öl (eller aa, jag tar nog inte en ÖL men... haha) och sen ska vi gå på Twilight! Ska bli spännande att se om den är något att ha. Jag är inte sådär jättekär i Twilight, men man måste ju se om dom ändå! Gillade böckerna så ska bli kul att se hur dom lyckas få till filmerna :)
Vi har ju tänkt gå på den flera gånger nu men ikväll blir det i alla fall av! Mysigt med lite bio en söndagkväll med! :)

Vad gör ni på denna första advent / orkan-dagen? :)



Vill ha julmys!!

Dagens

Nu har jag kommit hem till Jönköping igen! Är ju så himla dåligt väder idag så körde på riktigt varma och mysiga vinterkläder! Fick bli min grön stickade tröja från Åhlens, svarta byxor och mina svarta, höga UGGs! UGGs är verkligen det bästa som finns nu på "vintern". Vet inte om man kan kalla det vinter fastän det snart är December?? INGEN snö?? Bara regn och kallt. Så himla tråkigt. Första advent, julskyltning, julmarknad, julmusik och lussebullar. Men ingen snö.









Lekte lite på tåget idag med, därav de fina bilderna ;) haha

Play

Har läst ut tidningen så nu leker jag på mobilen ;) här har ni lite bilder! :)


På tåget

Sitter på tåget hem! Skulle egentligen pluggat, men är inte riktigt sugen på det så köpte en skvallertidning ist! Har läst om alla svin i Hollywood som är otrogna. Extremt spännande! Något som chockerade mig dock var att en av dom var Justin Bieber vilket resulterade i ett barn! :O trodde att han var snälla lilla pojken liksom, men nehe.. Är alla killar så nu för tiden???


I'm leaving

Nu drar jag hem till Värnamo och hälsar på lite! Det är dags för lite skitsnack och tjejmys med Jennifer!

Stannar över natten men åker nog upp någorlunda tidigt imorgon igen! Är ju julmarknad och julskyltning här i Jönköping imorgon! MYSIGT! Snacka om julstämning liksom :)





Bjuder på en JÄTTEgammal JÄTTEful bild på mig och jennifer med lite julstämning! ;)

Kick it in the butt

Är så trött på att vara sjuk hela tiden! När jag var yngre (7an-9an) så var jag sjuk ca 3 dagar I VECKAN! Läkarna kan inte bestämma sig riktigt för vad det är men dom flesta tror på migrän.. Har mått bra ganska länge nu i alla fall så jag har ju varit asglad för det, men nu verkar det ju ha kommit tillbaka eftersom jag legat till och från i 3 veckor nu...

Men nu är jag trött på det!! Så igår tog jag en runda till apoteket och köpte nån medicin som ska göra en piggare och några vitaminer som är speciellt utvalda för kvinnor! Så nu ska jag bli frisk!!

Hoppas verkligen att det hjälper...Annars får jag väl testa nästa sak på apoteket tills jag gått igenom allt!





Fin bild bjuder jag på med ;) haha

The Best

Tänkte att jag skulle visa er mina favoritringar som jag har på mig (typ) varje dag! Dom kommer från Edblad som är ett designföretag som även säljer smycken! Dom har verkligen otroligt mycket snygga smycken :) Speciellt ringar tycker jag! :)



Skitsnygga!

För att komma till den breda med svarta "diamanter" tryck HÄR.
För att komma till den smala med en stor "diamant" tryck HÄR.

In och kika med er ;)

Bjuder på en liten bild på mig med. Har man en iPhone så blir man beroende av alla appar man har, och jag är inte sämre ;) haha så satt å lekte lite med en fotoredigeringsapp innan ;)



Ha en trevlig fredagskväll!

Thomas Fucking Sabo

Ett av mina favoritmärken på smycken är Thomas Sabo! Man kan blanda massa olika och ha det enkelt, fest, gulligt, döskallar, blommor; Ja dom har verkligen allt! Och jag har lyckats få till en ganska rejäl samling nu ändå ;)

I halsband så har jag en silverkedja, ett vitt pärlhalsband och en svart läderrem.
I armband ett flätat svart läderarmband (min FAVORIT), en vanlig kedja (smala) & 2 pärlarmband.
Sen har jag en klocka.
Ett par örhängen.
Och typ FÖR MÅNGA berlocker (eller kan man ha för många...?) haha Fick typ en massa i studentpresent, och ibland hittar jag någon jag inte kan motstå (a) Tänkte att jag skulle visa några ;)

SMÅ BERLOCKER:









STORA BERLOCKER:







HÄNGEN:






Oj, blev visst ganska många, och det här är inte ens alla...! Haha aah, okej kanske ska ligga lågt med smycken ett tag? ;)
NEEEEH! ;)

Men vad tycker ni? Fina/Fula/Finns det någon ni gillar bättre/Favorit? Tell me!

Stars in Stars

Det som jag är mest sugen på för tillfället är STJÄRNOR! Helst av allt vill jag ha en löst sittande klänning (svart el. mörkblå) med små vita stjärnor på! Så otroligt fint och det går ju att matcha den så att den blir lite coolare eller söt! Måste hitta någon som jag verkligen vill ha! Men jag är inte mycket för att köpa på internet, för jag vill helst prova sakerna innan jag köper det :) Så får nog bli att gå ner på stan imorgon kanske? ;)
Ska önska mig en i julklapp tror jag! (eller födelsedagspresent...)

Här är några som jag tycker är snygga....



(VILL HA!!!)



Domma är med ursnygga! Min favorit är klänning; löst sittande med band i midjan! SNYGG!





Och det har också varit mycket stjärntryck på dom stora midevisningarna!

Vad tycker ni? HOT or NOT?

Jag älskar stjärntryck på kuddar och filtar med! Min absoluta favorit är Lexington, men tycker GANT har sjukt fina med!



Hur snygg är inte den här baddräkten från Lexington?? DÖR



Lexington bäddset!



Lexington! LOVE!



GANT!



Hur fint hade inte detta varit nu i jul?? Också från GANT :D

Vad tycker ni? Är detta något ni med gillar? :)

Jag idag!

Idag har jag på mig min nya favvo-skjorta från H&M! Den är så himla mjuk och skön att ha på sig och ursnygg ihop med mina nya bruna skor ;) Den har också såna där bruna "pads" på armbågarna! Snyggt!





Körde på stram tofs som jag flätade! Vad tycker ni? :)

The Angels of Victorias Secret

Något som jag ser på varje år är Victorias Secrets modevisning! (eller show kanske är ett bättre ord?) Den är helt sjukt cool verkligen! Tjejerna är verkligen så sjukt snygga, smala och har sån utstrålning! Tror dom är allas dröm! Tjejerna vill se ut som dom och killarna vill ha dom! Haha Tycker att något som gör den så sjukt bra är att tjejerna är så avslappnade och dansar, kastar slängkyssar och sjunger! Verkligen så sköna!

Sen tycker jag att dom har så coolt upplägg: första gången dom är med och går så har dom inga vingar och sen blir dom uppgraerade efter hur duktiga dom är och hur många gånger dom varit med! Det är den största äran att få ha dom maffigaste vingarna!

Det är nog en av mina drömmar att få gå och se den live någong gång!!

Victoria Secret startade med sin fashion show 1995 och för många människor är det en tradition att se den varje år (inte bara jag ;) ). Varje år håller man modevisningen i olika städer och dom har varje år med "miljon-bh:n" som är en diamantbeströdd bh. Att få gå i den är det största för en modell!

OCH NU ÄR DET SNART DAGS FÖR ÅRETS! Den 29e November är det dags! AAAAAHHHH! SÅ BÄNKA ER!













Visst är dom snygga?? Och kläderna, man dör ju typ! Kan man klä sig så på maskerad elle? ;)
Min favorit bland modellerna är nog ändå Miranda Kerr! Så cool tjej!



Japp, det är oficiellt, jag vill se ut som henne! Haha

Puss&Kram

Bloggtips!

Känner att jag verkligen är ON FIRE med massa bloggtips ;) Så när vi ändå är på G; här kommer ett till!

Tryck på bilden för att komma till hennes blogg :)



Hoppas ni gillar´t!

Lovebasket



Klicka HÄR för att komma till min lovebasket!

Skulle bli jätteglad om ni ville rösta på min, då man har chansen att vinna 25.000 kr! :D

Skriv i en kommentar ifall ni har gjort det så länkar jag er :P

Tack!

Bloggtips!

Här kommer ett till bloggtips :) Hon har massa fina bilder på outfits och tips på suuupersnygga kläder ;)

Gå in och kika! :)

Klicka på bilden för att komma till hennes blogg!


Banana Bread!

Igår bestämde jag mig för att baka och jag har varit sugen på "banana bread" sen vi var i USA senast! Tycker det är asgott :) Gjorde med banan, choklad & valnötter i, men skulle nog valt en finare & godare choklad :) Men den blev himla god i alla fall! Speciellt om man äter den lite ljummen :)



Klicka på bilden för att komma till receptet :)

Juldekorering!

Jag har påbörjat juldekoreringen här hemma lite nu :) Måste inhandla lite julstjärnor och sådant så blir nog IKEA i helgen! Men har lagt lite nötter och sånt vid ljusen  och såklart är adventsljusen framme ;)

Här har ni några tips på hur man dekorera enkelt :)





Blir himla fint tycker jag! Lite mysstämning ;)

Hade lite roligt på mobilen med :


Releasefest ikväll!

Ikväll är det releasefest för Bladet! Bladet är vår skoltidning som vi håller på och startar! Ska bli spännande att se hur den blir! Jag ska bl.a. vara med och hålla i matbloggen, som kommer ha massa användbara tips och recept! Så när vi är klara så kommer jag länka den här så ni får kika in där! :)

Det ska bli ganska roligt faktiskt! Dricka champagne och fira ;) Den stora frågan är ju bara: VAD SKA JAG HA PÅ MIG?? Har en proppfull garderob, men aldrig nåt att ha på mig.. Nån som känner igen det problemet? ;) haha

Bjuder på lite olika festbilder så vi blir lite taggade! ;)



Firade min 16 årsdag ;)



Fix inför fest ca 4 år sen :P



Studentresan får avsluta detta ;) haha (SÅÅÅÅ rolig resa!)

Dags att börja göra sig iordning lite smått kanske? Eller i alla fall äta lunch!

(saknar vårt gamla tjejgäng)

Bloggtips!

Tänkte att jag skulle tipsa om en blogg nu med när jag ändå håller på! Hon som har den heter Denise Holmsten och hon skriver massa bra och användbara tips om hur du blir bättre på att använda Photoshop (eller om du är som jag och inte kan alls typ; hur du lär dig att använda det)

Hon har även massa fina bilder och tips på julsaker nu inför julstöket!

Så in och kika :)
(Klicka på bilden för att komma till hennes blogg)



(bild lånad från hennes blogg)

Tycker denna bilden är sjukt häftig och snyggt gjort!

Tänk om man själv kunde göra något sånt :P

The Switch (Pappa på burk) vs Twilight

Ikväll skulle jag och Erik egentligen gått på bio, men han kan knappt röra sig för han har så ont i ryggen och jag känner av den himla migränen igen...
Vi hade tänkt gå på Twilight! Har sett dom andra filmerna och läst böckerna, men måste erkänna att jag är inte världens största fan alltså... Och är lite chockad att Erik vill gå på den! Men det är ju roligt i alla fall :P

Istället så sitter vi i alla fall hemma och bara tar det lugnt och vilar! Dricker julmust och myser med tända ljus! Älskar att ha massa tända ljus! Stora blockljus och massa värmeljus i olika fina varianter. Ska ta lite kort på några jag knepat ihop och visa imorgon :) har julpyntat dom ;)

När jag var hemma förra veckan tände vi i brasan med. Nu på vintern saknar jag verkligen att inte kunna elda i öppna spisen! Det är mys på HÖG nivå!



Bläddrade på tvn å letade efter något roligt och fick på "the switch" eller pappa på burk som den heter på svenska (världens fulaste översättning?). Den är verkligen sjuukt rolig! (jag älskar komedier)

Den handlar om att Kassie (Jennifer Aniston) vill ha barn, men hon kan inte hitta någon bra man hon vill leva med. Hon hittar en man som donerar sin sperma, men en sen kväll när dom har fest så blir hennes bästa vän full och byter ut hans sperma med sin egen. Detta minns han inte förrän 7 år senare när han får träffa barnet för första gången. Hur ska han fixa detta?



Riktigt rolig komedi med sjukt bra skådisar! 9/ 10!

Hoppas ni uppskattar mina små "recensioner", även om mina beskrivningar av filmerna inte alltid är dom mest proffsiga ;)

Killers!

Sitter och kollar på filmen The Killers med ASHTON KUTCHER! Har sett den flera gånger, men den blir verkligen aldrig dålig!

För er som inte har sett den än så handlar den om en tjej som nyss blivit dumpad, som åker på semester med sina föräldrar (hon e ca 30) och där träffar hon en kille som hon blir förälskad i! Hon tror att han är på affärsresa, men egentligen är han en spion. Han bestämmer sig för att lägga det livet bakom sig och gifta sig med henne och leva ett vanligt liv istället! Men helt plötsligt verkar alla vilja döda dom, och de måste hitta den som skickat ordern innan dom lyckas med det!

Har ni inte sett den; SE DEN! Den är verkligen sjukt bra: spännande och rolig! (och Ashton) 9/ 10!



Både för tjejer och killar!

Memories from a gone moment...

Sitter och tänker tillbaka på vilka resor jag varit på idag... Tänkte att jag skulle visa lite :) enjoy ;)

Under påskveckan åkte jag och min lillasyrra för att hälsa på vår storasyrra och hennes man i SHANGHAI! Vi var där i 10 dagar och gjorde inte så mycket annat än att shoppa... ;) men vi hann faktiskt också med att sy upp våra brudtärneklänningar, ÄTA och bränna oss så vi såg ut som rosa grisar! Detta lyckas jag ju med varje gång jag ser solen för första gången. INTE bra! Här kommer lite fina bilder i alla fall.

Shanghai är en av världens bästa städer!



Jag och min syrra Kristin ^^



En byggnad formad som en Louis Vuitton väska (coolt)



Annie, Kristin & Jag påväg för att göra stan osäker ;)



Smarrig kiwidrink på vår bar-runda! ;) (jaa, blev några för mycket haha)


Sen var jag hemma 3 veckor i alla fall och sen drog som sagt tjejgänget till New York och Miami! BÄSTA resan!



Nelly, Musse Pigg, Jag och Marren



Tjejerna på Times Square



Äckligaste kinamaten i CHINATOWN i NY på en restaurang som luktade kiss! Haha Bra jobbat!

Sen över midsommar skulle min familj åka till Spanien i 3 veckor UTAN mig! Och jag blev ju sjukt avundsjuk för jag är ju så resekåt, så jag övertalade Marren, bokade biljetter och helt plötsligt skulle vi till Spanien över midsommar i 3 dagar! PERFEKT!



Utsikten från huset vi hade hyrt :) 5 minuter att gå till stranden och 2 sekunder till poolen ;)



Firade midsommarafton med 3 norska killar (och vi fattade inte ett ord så dom fick prata engelska och vi svarade på svenska. haha snälla ;) ) och drack alldeles för mycket champagne!



Och så red vi på tjurar! (annie och jag på bilden)
Några tips bara:
Rid inte på sådana när ni bränt er, och gör ni det ändå, gör det INTE barbenta!
Ha inte en kortkortkortKORT klänning som dessutom inte har några axelband. Då KOMMER ni visa både det ena och det andra.
Japp, jag har lärt mig detta på det hårda sättet!

Seeeeeen så var jag och älsklingen i Turkiet med! Vi behövde en lugn semester bara vi 2 :) All inclusive i 7 dagar. Inte fy skam!



Drack fina drinkar med tomtebloss i och spelade UNO ;) haha



SÅ FINT!! Och 40 grader på dan och 35 på kvällen! Haha snacka om att man inte kunde vara ifrån poolen länge!

Det var mina resor i år! Hade velat åka till Thailand nu i vinter...Vatt där en gång men var några år sen. BÄSTA att ligga där på stranden!

Death at a funeral

Vill ni se en rolig komedi så är "Death at a funeral" den perfekta filmen! Den handlar om 2 bröder som ska ha hand om sin pappas begravning. Den yngre brodern hjälper inte till med något, men får ändå allt tack. Den äldre brodern gör allt för att lyckas och för att få hålla sitt tal om pappan, men sakerna går inte som han vill. De får besök av en man som visar chockerande bilder, och en man får i sig droger. (Och massa mer!)

8/10! SE DEN! :P

Klicka på bilden för att komma till trailern!



Hoppas ni gillar den! :P

Kan Dee

Alltså jag kan inte annat än älska Kan Dees kläder och konst! Hade velat ha en av hennes MEGASTORA tavlor över soffan här hemma! Jag fattar inte hur man kan vara så duktig? Jag kan måla ganska bra, men jag är bäst på att måla av andra bilder, inte på att göra egna. Och verkligen inte så bra som hon..

Jag har många gånger tänkt köpa något av hennes linnen men det har inte blivit av.. Tycker hon kan ta och starta en butik här i Jönköping ;) Det hade varit något! Tror jag ska ta och önska mig ett linne i julklapp! Hade inte varit fel :P

Här är mina favoriter! (älskar linnena mest)



Så FUCKING underbara!

Julklappstips för den som har allt!

Att köpa julklappar är något som är lika svårt varje år! Varenda jul går man och har lite små-ångest inför att hitta de perfekta presenterna, varje år skjuter man upp det och vaje år går man där dan innan julafton och försöker få tag på dom sista! Och varje år tänker man : "NÄSTA år ska jag vara ute i god tid!"

Här kommer lite olika tips i alla fall om du som jag har lite problem med vad du ska köpa!

Den här babagevågen kommer nog mina föräldrar få! (dom kommer såklart få mer saker, men tycker denna är lite rolig!) Den går ju att ha med när man åker utomlands, så man kan väga väskan innan man åker hem (för är ju lätt hänt att man fyller väskan lite för mycket ;) ) + att den kostar bara runt 100-lappen!

Klicka på bilden för att komma till hemsidan!

Och vad köper man till morbror / farbror? Det tycker jag nästan är den svåraste julklappen, men man har ändå inte lika stor press på sig där! Så vad sägs om den här fina grillen? Jaa, jag vet att det inte är sommar; men man kan faktiskt grilla året runt! Speciellt med den här söta och smidiga :)

Klicka på bilden för att komma till hemsidan.



Och sen har vi ju systern (eller kanske flickvännen?). Jag tycker nog ändå att det är lättast att köpa till min lillasyster! Vilket brukar resultera i att det blir alldeles för mycket till henne! Men för er som inte riktigt vet vad ni ska köpa så kommer här lite tips till henne med!

Klicka på bilden för att komma till hemsidan.



Dom här Uggsen är ju äkta så dom ligger ju ganska högt i pris! Men jag tycker verkligen det är värt att lägga lite mer å få ett par äkta. Är så stor skillnad mot alla kopior som finns för ca 200 kr. Äkta uggs är ju som att gå på moln! Jättevarma, mjuka och sköna!

Och det finns ju fina Uggstofflor med som passar till både tjejer och killar!
Min pappa, jag och min syster har sådana så passar verkligen till alla!

Klicka på bilden för att komma till hemsidan.




Så nu har ni fått lite tips! Kommer med fler en annan dag ;) Kan ju inte ta allt på en gång ;) haha

Lycka till med julklapparna!

The Reunion

Igår såg jag och Erik filmen the Reunion. Den handlade om en kille som precis kommit ut ur fängelset, en suspenderad polis, en borgensman skyldig staten 250 000 $ och en gemensam pappa som precis gått bort. Ingen av dom har haft någon kontakt med sin pappa och knappt ens med varandra då alla har olika mammor. Deras syster som hade kontakt med pappan i slutet har hand om testamentet och försöker få alla att komma överens. Dom har alla ärvt 3 miljoner var, men pengarna är frysta om dom inte jobbar tillsammans i ett företag i 2 år. Tillsammans måste dom hitta en brottsling i Mexico och tvingas jobba tillsammans.

Jag tycker att filmen var bra, men aa, inte den bästa nånsin direkt heller. Men värd att se tycker jag nog :) Spännande och den yngsta brodern är så himla söt! Ungdomsbrottsling och supersnäll! Haha



6 / 10 tror jag nog ^^

Pepparkakasmys!

Kollade runt lite och hittade en jättemysig blogg. Hon som har den lägger ut massa bra recept och jättefina bilder! Fastnade speciellt för detta inlägget där hon har gjort pepparkakor med marsipan på i olika färger! Formade som tjejer och killar och med personernas namn skriva på. Om jag hittar såna formar så ska jag definitivt göra såna när vi har inflyttningsfest för släkten :)

Här kan ni gå in och kolla på hennes blogg!







Jag blev bara helt kär i dom här fina kakorna! Imorgon ska jag nog dra ner på stan och se om jag hittar några sådana formar!
FINFINFINFINFINFINFINFINFINAAA!

Power Walk

Kände mig trött å irriterad så begav mig ut på en snabb power Walk! Gick inte så jättelångt men här där vi bor så finns det BARA backar! Stora, långa, BRANTA backar! Var bara ute i ca 20 min och skulle egentligen gått längre men är ju lite halvsjuk så nu är jag inne igen!

Drog på mig mina fina vit/rosa Easy Tone (WalkTone) som jag köpte när vi var i New York! Man får sån SJUUK träningsverk i rumpan av dom! :P haha kan behövas ;)

Här har ni bild på mina skor och vår utsikt!


Cowboys vs Aliens

Igårkväll såg jag och Erik filmen Cowboys vs Aliens. Den handlar om en man som vaknar upp i öknen och inte minns en enda dag av sitt liv. Han har blivit skjuten och lyckas ta sig till närmaste stad där han får hjälp. Han blir dock strax arresterad för att vara en ökänd brottsling. När han ska lämnas över till "federal marshall" (vet inte vad de är på svenska) så attackerar utomjordingarna! Massa folk från staden rövas bort och de resterande ger sig ut för att rädda dom.

Jag tycker filmen var annorlunda och väldigt spännande! Och det var ju en bra skådespelare i huvudrollen ;) Daniel Craig!

Inte bästa filmen nånsin men värd att kolla på! Skulle nog säga 6/10!



Ha de mys ;)

Fan.

Ligger hemma med migrän idag. Med. Jätteroligt. Inte. Är verkligen så himla trött på det! Huvudet spränger och jag mår illa... Och som om inte det vore nog så gick jag ju såklart in på facebook och såg att betygen på vår senaste tenta kommit upp, och jag var nästan säker på att jag hade klarat den! Hade pluggat en hel vecka och svarade på alla frågor, och fattar verkligen inte vad som gick snett! (Jaa, det stod ett U på sidan) HATAR detta!
Så; hallå omtenta!

Jag fattar inte hur allt kan gå så fel? Jag är väl inte världens bästa i skolan, men jag brukar ju alltid klara det!

Dags att ta fram skolböckerna igen då!

Men för att inte göra det så deppigt så bjuder jag på en fin bild i alla fall!



Bild från studenten på mig och Erik <3

Kärlek nr 2

Denna är också från Versace for H&M och är min andra ögonsten! Som sagt: GE MIG!

Hur snygg hade man inte varit i den här i sommar? (eller på nån skön resa nu i vinter...?)

ÅÅååååhhhhhhhhh!!




"baby baby, try to find: a little time, and I'll make you miiiiine!"

Någon som vill ge mig (eller sälja) en sån här till mig?? ;)

Vill / MÅSTE ha!

Jag är så sjukt kär i den här nya klänningen från Versace for H&M! Den är UNDERBAR men till att börja med kostar den 1000 kr. Problem nummer 2: den säljs bara i 5 svenska städer. Problem nummer 3: Den är slutsåld!! Har önskat mig den av mamma men den finns ju bara att köpa på blocket nu å där kostar den 1500! :O Den är sjukt fin i alla fall! :P



ÄLSKLING! Kärlek vid första ögonkastet ;) Så vill ni ge mig en sån här klänning så är det helt OKEY!

Bloggsuget är tillbaka!

Höll ju på och bloggade riktigt bra ett tag, men sen vet jag inte vad som hände riktigt! Tappade det där när jag hade varit i USA! Men nu har jag blivit riktigt sugen igen! Fått lite bloggabstinens kanske? Satt i alla fall och kollade igenom bilderna sen vi var i USA (NY & Miami) och tänklte bjuda på en bildbomb nu! ;)

10 dagar. 6 tjejer. 2 städer.

Bra kombo? Mjaa, nästan helt i alla fall! Grejen är att lyckas ta sig igenom hela semestern utan att gå varandra på nerverna! ;)



Times Square



Uppradade å redo att bränna sig!



Miami Ink!



Slaget om luftmadrassen!



Våra små drinkar! "vill du smaka?" "nej, jag är nykterist" "......säkert att du inte vill ha....?"



Såhär började det. Klockan är 3 å första MEGAdrinken är på väg ner!



Lilla tjocka jag vid poolkanten :P haha



Girls of the playboy mansion? ;)



Gå - skorna är på och tempot är högt i Central Park!



Nelly visar rumpan för alla som vill se!



On the way to the beach!



Vår "lilla" frukost första dan! Vi lärde oss sen ;)



On our way ouuuut!



Muffinsälskarna som åt upp alla som fanns typ - på the boat house i central park!



Najs stickning! Har man inget att göra så? ;)



Me & jennifer på fin restaurang på times square!



Vilken strand! Vilken sol! Vilket väder! VILKEN SEMESTER!

Detta är ju en VÄLDIGT LITEN del av alla bilder vi hann ta men detta är några av dom bästa!

xoxo ;)

RSS 2.0