Dags att sova! Börjar jobba kl 7 imorn och...

img_0944 (MMS)

Dags att sova! Börjar jobba kl 7 imorn och lider fortfarande av migränen.. Så good luck till mig!  God natt! Mina lakan är från Lexington. Ett av mina favoritmärken, speciellt det i sjömansstil. Detta är blå och vit randigt och knäpps ihop med vita gummiknappar. Love it!


Måndag, veckans värsta dag


Första jag gjorde när jag kom till jobbet imorse var ju såklart att skära mig på TRE av fingrarna så det blödde rejält! Snyggt med plåstrerna måste jag erkänna! haha



Kom precis på att om 1-2 veckor får jag byta öronhänget i mitt nya hål!
Vaknade en morgon för en månad sen och var på så sjukt bra humör! Var bara TVUNGEN att göra något, så jag drog ner till stan och tog ett hål! Har haft sjukt ont dock, vart jätteömt och är fortfarande det lite :/ Längtar tills jag får byta! Men roligt ändå, att göra något impulsivt ibland! Chockade alla en del kan man ju säga xD haha

Lite suddig bild visst, men har tagit på mig denna mysiga pyjamas precis! Det är en Vagabond och kommer från MQ. Så himla mysig och fin tycker jag. Ligger på runt 1000lappen har jag för mig! Perfekt för en mysig hemmakväll :)


Sitter och äter lunch nu! Så tråkigt att s...

img_9568 (MMS)

Sitter och äter lunch nu! Så tråkigt att sitta själv men jag kan ju alltid läsa denna serien som sitter på insidan i min jacka! ;) haha


Min jacka med världens härligaste pälsluva...

img_4022 (MMS)

Min jacka med världens härligaste pälsluva och gulddetaljer kommer från Moncler och halsduken är inhandlad i Shanghai!


Dagens look

Har migrän idag så mår inte sådär jättebra :( Men ska försöka jobba ett tag iallafall! Har gjort mig iordning, men orkade inte riktigt! Vill helst bara dra täcket över huvudet och somna om!






Fått lite nya saker från Body Shop. Tycker...

img_9147 (MMS)

Fått lite nya saker från Body Shop. Tycker verkligen att dom har sjukt bra saker! Man blir lite shoppinggalen när man kmr in där! Haha Rekommenderar deras mjukgörande kräm till håret :) 2 die 4 ;) haha


Vart på Eriks farmors födelsedagskalas nu!...

img_2609 (MMS)

Vart på Eriks farmors födelsedagskalas nu! Ätit så mkt att jag har helt ont i magen! Haha


värmeslag

döööör av värmeslag verkligen! basta e INTE  min grej! haha


Tjejkväll

Väcktes av Erik redan halv 9 idag! Så då gick vi in och gjorde amerikanska pannkakor! Dom blev superdupergoda! Perfekta frukosten tycker jag nog.

Efter det så spelade jag lite Wii med Linnea och TOTALÄGDE henne! haha



Sen drog vi in till stan. Gick och köpte varsin bulle och en varmchoklad på Pelikanen och drog sen till Eriks fotbollsmatch! Dom förlorade som vanligt) och det var verkligen svinakallt! Men jaja, han blev nog glad att vi kom iallafall!



Nu står laga mat och basta med tjejerna på schemat! Och alla vet ju att det går inte att basta nykter!! haha Som middag är det inköpt wok, kyckling och ris. Mums! Längtar tills vi ska äta ;) Snart dagsatt öppna första flaskan! Feeeeest ;)



Dom är här! DAgs att laga mat!!!

Vad tkr ni om den här tårtan? ;) så sjukt ...

img_4624 (MMS)

Vad tkr ni om den här tårtan? ;) så sjukt cool blev den!


Outfit

Tog ett par bilder på hur jag ser ut ikväll! Klänning från H & M, kofta från Lyle & Scott och smycken från SNÖ, Edbladh och Thomas Sabo! Den lilla röda hjärtberlocken från Thomas Sabo fick jag i födelsedagspresent från min älskling!

Gjorde en slarvig fläta av luggen och sidbena. Fick bli lite halvrufs för hinner inte riktigt locka det!







Nu drar jag! Ciaooo

Klädkris

HUR kan man alltid få bråttom fastän man hade jättegott om tid på sig från början??? MÅSTE göra mig iordning nu! Komemr så bli sen. Som vanligt. Typ det som utmärker mej ;) haha såå...vad ska man ha på sig då? xD



Har 4 överfulla garderober, men inget att ha på mig. Nån som känner igen sig?

Kär i mode

Blev helt kär i Christian Audigiers linnen! Kika på dessa!







Fredagskoma och silviarutor

Enda dan jag börjar tidigt så har ju såklart Erik sovmorgon! Tänkte "Vad bra, då går vi båda upp vid kl 6". Men det var bara jag som gick upp då, han sov vidare. Blev så avundsjuk! Började jobba kl 7 i bageriet. Har gjort frallor och bröd och fixat massa smått och gott i bageriet! Det var ganska roligt ändå. fick göra några moussebakelser med så det var ju inte helt fel! Det roligaste är ju när man får göra kakor och tårtor!

Sen hade jag 5 min på mig att dra ut till driven och komma in i det istället! Tog lite ledigt och slutade klockan 2 istället för 7 iallafall. Väldigt skönt för jag slapp ju att jobba 12 timmar utan lunch!

Mamma och pappa blev inte så glada för jag tog ledigt dock. Utskällning på  hög nivå. Men jag vill ju inte få ett migränanfall! Och 12 timmar utan lunch är ju inget vanligt arbetspass.. Får väl ta det.. Tiga och ta emot.

Så nu sitter jag hemma i soffan. Hämtade lunch på Café 18 för jag är för trött för att laga något! Skulle vilja sova en stund men det hinner jag ju inte för klockan 5 ska jag på födelsedagskalas! Jag har beställt tårta till honom och stod och tjuvkikade när dom gjorde den innan! Så himla häftig blev den! Formad som Blixten i "Bilar". Visar bild på den sen! Han kommer nog älska den! Har även köpt en skiva där dom sjunger hans namn: Elliot! Och lite småsaker med bilar får han med!

Vart och köpte ett par SNÖ- örhängen åt Eriks moster med. Hon skulle visst ge en present till en väninna. Svårt att välja dock för det finns ju så mycket fint! Blev ett par med en silverruta som det hängde en svart droppe från!



Tur man är så SJUKT snygg i keps... hahaha not. Det var för tidigt för ett foto egentligen men jaaaa... haha

Nu har vi firat Eriks pappas födelsedag! V...

img_3095 (MMS)

Nu har vi firat Eriks pappas födelsedag! Vi har ätit tårta och massa kakor! Är så mätt att jag snart spricker! Haha Köpte 2 Brukaskålar till honom för dom ska börja samla på den servisen :) det är någon som fyller år varje vecka i deras släkt känns de som! Hela TRE denna veckan! :O nu ska vi ta det lugnt och se på tv! Upp tidigt imorgon ju :(


Tänkte visa min lilla håruppsättning idag!...

img_4538 (MMS)

Tänkte visa min lilla håruppsättning idag! E man så slarvig som jag och inte kan hitta en tofs så kan man ta ett par hårspännen och fästa bak håret och sedan dra ihop det i en bulle och fästa med några hårspännen till :) en lite rosett eller liknande gör det ännu finare! :)


Frukostgalning

Börjar känna mig väldigt hungrig och sugen på frukost så nu får jag nog börja dra mig inåt stan! Tänkte jag skulle dela med mig av världens godaste frukost (enligt mig) som kommer att ätas VÄLDIGT MKT i USA!
Här kommer den:

Amerikanska pannkakor

Det här receptet är typsikt amerikanskt. Pannkakorna skall vara små och en centimeter tjocka. Smeten blir mycket fastare än vanliga pannkakor. Och helst skall de naturligvis serveras med lönnsirap eller flytande honung.

Du behöver:

  • knappt 5 dl vetemjöl
  • 2 ½ tsk bakpulver
  • 1 tsk salt
  • 3 msk socker
  • drygt 2 dl mjölk
  • 3 ägg
  • 50 g smör

Gör så här:

Smält smöret och låt det svalna.

Blanda torrprodukterna. Poängen med detta är att bakpulvret och saltet skall spridas jämt i den färdiga smeten. Amerikanarna siktar alltid mjölet, men det går bra även utan siktning, jag tror ingen märker skillnaden på slutresultatet.

Blanda mjölk, ägg och smör i en stor skål och tillsätt torrblandningen. Vispa smeten. Den är mycket tjockare än vanlig svensk pannkakssmet. Bli inte ledsen om det klumpar lite. Försök vispa ut klumparna så gott du kan -  det går bra ändå.

Stek flera små pannkakor åt gången, en stor panna kan få plats med 3-4 stycken åt gången. En halv deciliter smet kan vara lagom per pannkaka. Ha inte för mycket värme, tjocka pannkakor behöver bli lite bakade i pannan. När du ser bubblor på översidan på pannkakan är den dags att vända.

Håll färdiga pannkakor varma i ugnen, men inte för varmt! Max runt 75 grader.

Servera med lönnsirap, honung, smör, eller vad du tycker passar bra.

 

Min Favorit är att även ha i banan! Bara skär bananen i skivor och blanda i smeten! Mums!

Man kan även ha i annat, såsom choklad, blåbär, hallon m.m!

 

 


"Dagens Look"

Ska ju bara dra å jobba idag så blev ganska slappa kläder; jeans och linne. Har försökt ta några bra kort på det men hade bara mobilen med mig så det blev lite som det blev (ska öva) haha men här har ni det iallafall!






Tidsoptimist? Tidspessimist?

Vaknat jättemånga gånger idag med! Kan typ inte sova länge nu för tiden visst. Betyder det att man börjar bli gammal?? 19 år och redan åldersnoja! Haha Känns liiite fel!

Har iallafall tagit mig en dusch nu, fastän jag egentligen inte borde göra det här hos Erik, eftersom dom har egen brunn...Men drog fram det nya silversshampot (ska försöka avvärja en hårkatastrof) och fick värsta CHOCKEN när det som kom ur flaskan vart riktigt mörkt LILA! Men men, blunda och i med det i håret! Haha Var lite rädd att bli nästa Lady Gaga!



Hmm tror nog inte riktigt att den looken passar mig.... Tack och lov, ingen hårkatastrof än, jag är fortfarande blond! haha



(Och ja, jag är lite generad över att visa denna pinsamma fjortisbilden men ibland måste man skämma ut sig lite ju, tänk vad tråkigt vi skulle ha det annars!)


Big Brother

Kollar på Big Brother! Spännande att se vem som kommer klara sig, vem som pallar all skit, om transan kommer ut och om paret blir avslöjat! Nu börjar avundsjukan och skitsnacket!






Pre-work

aknade flera gånger imorse och kunde verkligen inte somna om! Hunden skällde, folk pratade, duschen var igång. Alla irriterande saker! haha Så jag drog mig ur sängen och fastnade istället i soffan och såg på Ellen. Himla underskattat program! Borde man kolla på mer egentligen asså. Lamt men ändå så roligt!



Nu är det dags för frukost!

Färdigmålad

Nu är tavlan klar och den blev verkligen skitful! haha Det SKA vara en surrealistisk målning men aa... Det är nog mer dagisbarnmålning... haha


aaaahh

Blir så irriterad på min tumme! Det första jag gjorde imorse var att skära mig i den! Svider som tusan varje gång jag tar i något!! Plåster plåster plåster!


Betsey Johnson

När jag var i New York för ett par år sedan blev jag kär i märket Betsey Johnson! Hon gör dom mest galna, coola, söta, konstiga klänningar som finns! MÅSTE ha en!! Ska leta nu när vi åker!

Betsey Johnson i egen hög person:



Och några coola klänningar!





Den blåvita är min favorit! Den känns inte lika extrem som många andra av hennes klänningar! (Men jag skulle kunna tänka mig flera andra med! )

Vad tycker ni?

Glassbomb!

Tog mig lite hallonsorbet nu. Är verkligen så sjukt gott! Längtar till sommaren när man kan äta glass hela tiden!!
Fick en flashback från gymnasiet när vi brukade gå och köpa glass på varma dagar och sitta i parken och snacka skit. Så himla mysigt! Längtar tillbaka! Får hoppas värmen kommer hit snart så man kan vara uta utan att frysa ihjäl iallafall.. Så trött på all snö och kyla och förkylningar. Vart är värmen, solen och SOMMAREN???





Längtar tillbaka :( <3

Tävling



"Jag tävlar hos Johanna om ett valfritt motiv från madebyemma.se"

Tävla du med! :)

Själv vill jag ha den här fina!



Så gullig! :D

Trött!

Hemma från jobbet precis. Blev inringd för någons barn var sjuka så var på plats på Pelikanen vid halv 8! Vart så sjukt seg, sov knappt något inatt och hade massa mardrömmar. Jättekonstigt! Slutade iallafall redan vid halv 12 så då gick jag till Ticket och betalade inför våran resa. Så nu är det helt och hållet bestämt!! Kommer bli så himla bra!!

Vart och letade efter en 1årspresent till Erik med men vet inte vad jag ska köpa.. Det är ju så svårt!! Tar och skjuter på det lite till tror jag. Måste köpa presenter till hans släktingar med. TRE fyller år den här veckan så det blir massa kalas i helgen! Det är verkligen så himla svårt att komma på vad man ska köpa..
Har ju beställt en tårta till Eriks lilla kusin Elliot iallafall! Formad som Blixten Mcqueen (Heter han det?) I filmen "Bilar". Hoppas den blir bra!



Nu ska jag fortsätta måla på min tavla! Visar (kanske) resultatet sen! ;)

Sommarlängtan

Mitt måste till sommaren är en citrongul klänning och har hittat en som jag verkligen vill ha!!! Sååååå fin!


blogg

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/2370650/gabrielladanas?claim=uzsbspthpxk">Följ min blogg med bloglovin</a>

Söndagsmys

Igår så bestämde jag å Erik oss för att vi inte kunde sitta still så vi tog med oss Linne och drog ut till stugan för att åka lite skridskor! Var lite svårt att åka för det var fullt med snö på isen och ojämnt men va riktigt skönt och soligt! Efter blev det en fika på Pelikanen och sedan mys framför en film och Big Brother! Blir nog en spännande säsong det här med ett PAR i huset! Hur länge kan dom hålla DET hemligt?? Ska bli spännande att se!


Baka en liten kaka!

Nu har jag varit duktig och bakat kladdmuffins!! Tycker det är roligt att baka ibland, och så är det ju gott med ;) haha
Såhär fina blev dom!



Nu ska jag fika!

Flashback

Kom och tänka på vad jag gjorde för exakt 2 och 1 år sedan! Längtar så tillbaka!

2009:

I början av Februari begav vi oss till Usa för att åka på kryssning! Jag, Annie, Kristin, mamma och pappa var det som åkte. Vi var först på kryssning i en vecka och sedan 2 veckor i världens sötaste stad, Delray Beach (Florida). Här kommer lite bilder!




Flög även i detta planet med en av pappas kompisar och gjorde loopar och hammerheads m.m. Vart så himla coolt!!

2010:

Vart på samma ställe som året innan men inte på kryssning. Vi bara låg på stranden, shoppade och åt! Och innan vi åkte hem vart vi ett par nätter i Miami! Så himla cool stad!!! Vart och kollade på Miami Ink, drack drinkar på after work och solade! Längtar tillbaka!






Inte så lång tid tills jag är tillbaka där!!! :D

Frukost

Shit viken restaurangfrukost va? Har mig en "ledig" dag idag, eller jag sitter hemma och arbetar på mallar åt Stigs så jag är väl egentligen inte ledig. Men ganska slappt så är skönt!

(Man kan inte annat än älska sugröret)



Såg precis pappas coola nalle i bakgrunden. En kopia av Mr Beans nalle, inhandlad i Shanghai. (T.o.m coolare än sugröret...) haha vem vill INTE ha en sån???

Lördag

Nu har jag jobbat klart! Ätit lite lunch och fått namnsdagspresenter av mamma och pappa! Fick lite pengar (alltid bra att ha)! Till och med Erik kom ihåg min namnsdag och hade visst påminnt mamma och pappa igår t.o.m! Gullig <3

Betalat någon räkning, kollat mejl (varför kan inte folk svara på om deras hus i Miami är lediga???), kollat kläder och lite sånt roligt. Och nu ska jag strax bege mig ut på landet till Erik! Börjar ju näääästan bli lite sen. Är jag ju aldrig annars! ;) haha



FÖRSÖKT lära pappa lite om hans nya IPhone med men det är ju lättare sagt än gjort... "Har man lösenord på sin mejl? Va?" eller allas våran favorit "Hur skickar man ett sms?"

(Världens bästa mobil)


See you later, alligator!

AAAAAAAHHHHHhhhh

Hur svårt kan det vara att hitta någonstans att bo i Miami???? Varför måste man vara 21 överallt????
Nu gäller det bara att leta hus och annars får vi (kanske) bo på vandrarhem eller ställa in resan :( hur otroligt surt är inte det?? Men nu drar vi i alla kontakttrådar vi har med! Hoppas att nån har något ställe att låna ut till oss där! Annars får det väl bli bara en vecka till NY typ.. Men Fanny har ju redan köpt sin biljett till Miami så... Bo på stranden? ;) haha Och inte kan vi gå ut å festa heller! Och inte ta en öl (cider) på stranden eller till maten...
Dom flesta tyckte att vi skulle vänta tills vi fyller 21 helt enkelt men då tappar vi ju syftet med resan: att hälsa på Fanny!  VI SKA ÅKA!!! KUL! :D



Fanny: Alltid glad, Alltid full, Alltid bäst ;) haha
puuussss

Skor

Kollade på internet efter skor och hittade lite olika skumma modeller!



Bambi på hal is?

Vem vill inte ha ankor i skorna? ;) haha


Ifall man har tråkigt någon gång så kan ju dom här skorna vara bra!



Frågan är ju om man skulle lyckas gå alls i dom här skorna???

Måla måla måla

Börjar känna av min himla migrän nu :( så himla surt! Men lyckades ta mig igenom ännu en jobbdag iaf :) Nu funderar jag på att börja på nästa bildprojekt...orkar man det en fredagskväll?  Det är dags för en Surrealistisk akryl tavla i storlek 55x 46 så är ju inget litet arbete direkt! Tar nog en timme eller så så vet inte riktigt... Vad ska man måla isåfall liksom??? Vet ju typ ingenting om det...förutom bilden med tavlorna som rinner iväg..ör nog det enda surrealistiska konstverket jag känner till!


Tycker det är roligt att måla och blir ju inte av att man gör det så mycket om ingen tvingar en..Men vill faktiskt mest få det överstökat vid det här laget! Bli klar så man slipper känna pressen!

Nu har jag och Erik bestämt tills imorgon kväll med! Han ska bjuda mig på middag och bio som en försenad alla hjärtansdag present så det blir att äta på Aqua och sedan gå på Gullivers resor! Tycker Jack Black e så himla skön och filmen verkar jätterolig! Jag ville dock hellre se Love and other drugs men ibland får man väl ge med sig ;)


Ska bli så roligt!! :D

Slö kväll

Kör en kväll framför tvn med syrran ikväll. American pie, naked mile är det som är på!
Sjukaste tävlingen någonsin i denna filmen tror jag! hahaha tänk om vi hade såna fester här! haha



Enda som saknas ikväll är min söta pojk <33

Färdig!

Nu har jag tagit mig en dusch för att få bort alla blyerts fårn händerna!
Min uppgift var att måla en bild i blyerts som skulle se så fotolik ut som möjligt, men med en liten twist! Jag hittade en bild i en tidning som jag målade av och målade sedan till små stjärnor i hennes hår. Blev ganska nöjd med den ändå! Så skönt att vara klar med den!
Såhär blev den:



Så vad tycker ni? :)

Måladags

Sitter och jobbar på mitt bildarbete men kommer inte förbi spärren! Kan vara för att datan och tvn lockar mer....kanske... Orkar liksom inte ta tag i det! Men vet ju att jag måte. Få se om den ser vettig ut när den är klar. Inte så stor chans men det märker vi! OM den nu blir klar någon gång!



Var och firade Kå som fyller 20 år idag innan! Tog en lunch på Pelikanen! Känns som om det var evigheter sen vi 5 tjejer va och fikade ihop! Mys! Kå ffick muggar och en pajform från Bruka av oss! Och sedan en kladdkaka (utan grädde) med rosa ljus. *20* stod det på dom. Tror dom andra gästerna väntade på lite skönsång men tji fick dom!

Grattis Kå!! :D

Nehe dags att fortsätta måla tror jag! Önska mig lycka till....

Myspys!

Nu har jag tänt ljus i mina nya fina ljuslyktor! Kunde inte motstå dom, dom va ju så söta!! :P
Och nya Elle tidningen har ju kommit så ska underhålla mig med den tills Erik kommer hem tänkte jag! :D

Sen har ju älsklingen fått sin dubbelsäng idag med! *lycklig* För att vara så liten så tar han faktiskt välldigt mycket plats! (och väldigt mycket täccke!) Ska bara fixa en dubbelmadrass och ett dubbeltäcke med!



Myspys! :D

Alla Hjärtans Dag

Kan inte pojkvännen äta lunch med än på alla hjärtans dag så får man väl göra det bästa av situationen å dela en hjärtbakelse med syrran! ;) haha



På kvällen blev det sen middag hemma med familjen. Fick lite kläder av mamma och lite godis och nagellack och sånt av Annie :) Av pappa fick vi en ny båt så nu ska det ut och åkas i sommar! Vår gamla krånglade ju asmycket i somras så vi kunde knappt åka någonting så skönt med en ny! Det skulle visst vara inbyggd radio och sånt i den här med!
När jag kom ut till Erik sen så var han inte hemma än från träningen men hade iallafall något som mötte mig där! Såhär såg det ut när jag kom innanför dörren!



SSSå jag var ju med tvungen att göra fint tills han kom! Tände massa fina ljus och så hade jag med mej söta mazariner med hjärtan på! Lade även fram några paket ;)



Erik fick en fin blåå/rödrutig skjorta av mej och ett par jääättefina strumpor som det stod "True Love" på ;) och så lite hjärtgodis :P
AAAv honom fick jag ju blommorna, chokladen och gelehjärtan :) han hade inte hunnit köpa nån present visst så han ska bjuda mig på middag och bio på lördag! Gullig!!! :D Längtar ju redan! :)

Hoppas ni hade en bra Alla Hjärtans Dag!! :) <3

lööördag :)

idag va vi rosaklädda på jobbet för det börjar ju närma sig alla hjärtans dag! har fixat det sista med presenterna tills dess idag med ;) spännande spännande!



Vatt duktig å städat mitt rum idag med! hittade 4 presentkort å 2600 kronor! Då blir man glad! ;)



Ikväll blir det till att umgås med Marren å Kå å käka lite, se film å spela Buzz! Kul! :D



Ont om bilder på dom 2 visst xD fotoskygga ;)

Resa!

Sitter och väntar på att få gå ner på stan och boka våran resa! Ska bli så otroligt roligt! Dock har en av tjejerna bestämt sig för att inte följa med så det är ju tråkigt. Iallafall så är det New York och sedan Miami som står på schemat! Har varit på båda ställena innan och det är verkligen underbara städer!!



Efter blir det en lunch på Café 18 och sedan ska jag jobba där. Jag ska skriva en ny telefonlista och en bröllopsannons. Lite rolig arbetsuppgift :P så de blir att dra med sej datan ner! ska bara hitta nåt att ha den i...!

Sen skulle vi egentligen på bio ikväll men det blev inställt så jag och Erik ska nog bara hyra en film och ta det lugnt istället tror jag :) Har varit en hel del jobb på sistone så kan vara skönt att ta det lite lugnt!

Nehe dags att göra sig iordning tror jag! så man inte blir sen :P (hmm e nog redan sen...)

Längtar tillbaka!

Himlen på Jorden: Delray Beach i Florida! Längtar så tillbaka :(



Imorgon ska vi iallafall och boka våran tjejresa för att hälsa på Fanny! Då kommer vi att åka till NY och Miami och bara shoppa, äta och sola! och kanske besöka det här stället.......:



Är så himla sugen verkligen men vet inte riktigt vad jag ska göra isåfall! + att mamma dödar mig isåfall sa hon ^^ men jag e ju 19 år lix... :)
Det tråkiga är ju att det e 21årsgräns nästan överallt i USA å som e STENHÅRDA med reglerna! Men vi får väl se vad 6 svenska tjejer kan fixa? ;)



Här är (typ) det glada resegänget! resa resa resa resa resa resa resa RESA!!!! :D

fixa å dona

Hemma från jobbet nu och sjukt trött + ont i fötterna och benen! Valde helt fel skor idag!

Nu e det dags att knåpa ihop lite fler annonser åt pappa och kanske se lite på tv :)
Såhär blev förresten skyltningen på Pelikanen! syns inte så jättebra dock för de speglas i fönstret..



Förberedelser överallt inför alla hjärtans dag!!! :D
Frågan e ju vad Eerik ska få av mej då..måste leta ideer! :P

Jobbtime!

Dags å dra te jobbet nu! Ska skylta fönstret på Pelikanen med massa fina hjärtsaker innan jag börjar med :D och är såklart lite sen så de får bli frukost där nere! är ju så gött å snooza....

Sen e ju den stora frågan om man ska träna ikväll...orkar man de? Fortfarande sån SJUK träningsvärk ju! Men Beach 2011 e ju snart här så... Man måste ju passa in på Miami Beach ;)


Svårare än man kan tro...

hmmm inte helt lätt å få te den här himla designen men det här får duga så länge ;) tror inte ni e så många som kollar på den iaf (känn dej träffad erik) haha ;P

så god natt på er :) nu ska ja gör som björnen ^^ pusss


Flashback

Detta måste väl vart den bästa tiden i våra liv än så länge typ??! Längtar tillbaka! Allt känns så himla händelselöst nu typ.. bara jobb jobb jobb... spara spara spara så att man kan åka med dessa uuunderbara tjejor igen!!
och på fredag e det dags att boka. har ångest över att tömma mitt konto totalt men samtidit e jag SÅ spänd! kommer bli så otroligt underbart!



Hoppas att denna resa kommer bli MINST lika underbar som förra! Denna gången har vi ju två till snyggingar med oss! Fanny & Nelly! iiiiiihhh :D



Glada brudar ;)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0