Love Love Love














mmmmmmums..

Älskar vattenmelon så sjukt mkt! Bästa som finns! Åt precis en liiiten bit... ;) haha


Big Bang Theory!



Världens bästa program!!! :D Och nu har ju säsong 5 börjat med!! iiiiiiiiiiiiiiihhhhhhhhhhhhhhhhhh :D så sjuka är dom! ÄLSKAR!

Underbara sommarsminkningar!

Kolla dessa underbara sommarsminkningar! I sommar ska det vara antingen mycket färg eller neutralt tycker jag!
Älska färg!





Så himla läckert!! Längtar till sommaren!!

Tupplur & knäppa nattsamtal!

Nu har jag sovit ett par timmar! Vart så HIMLA trött när jag kom hem från jobbet! Däckade i soffan xD haha man borde nästan ta en liten sovstund varje dag såhär, är ju så jäkla gott! Men problemet är ju att man kanske inte kan somna på kvällen då :S och jag har redan tillräckligt svårt för det! Ligger typ alltid och vänder och vrider på mig i MINST en halvtimme... Det är störande när man sover med Erik, för han somnar typ MEDANS man pratar med honoom! Haha Jag frågade en kväll "Vad gör du?" Och så svarade han liksom "Blir du arg om jag läser din facebook?" Liksom VAAA????? Hahaha. Knäpp pojkvän ;) men underbar! <3



Nyduschad! :P

Jag ska...

...bjuda in mig själv till någon på Lördag! Vart länge sedan jag vart i Bredaryd så plan nr 1 är Marren! Bara det innehåller tjejsnack och nån flaska sprit! ;) Hahaha Det ska sluta med att alla ligger däckade på golvet (he he) ;) Så himla länge sedan! Ingen som e med på alla mina dumma idéer sen Fanny drog till USA, Jennifer skaffade sig pojkvän och Marren "mognade"? haha Neeee har inga mogna kompisar ^^ Det är vi för unga för! ;) hahaha



Jag & Jennifer



Marren & Jag

Gamla goda tider! ;) hahaha REPRIS!!!!

Supertrött!

Asså shit vad jag ville ligga kvar i sängen när klockan ringde! Känner mig SÅ seg men ändå sugen på att gå och jobba! :)
Har fixat mig lite nu och kikar lite på Ellen samtidigt :) Känner mig så otroligt blek att det inte är sant! Längtar tills jag får sola i Shanghai och inte se ut som om min hud består av äggskal! Får nog fuska lite nu innan med lite Bus ;) Annars kommer ju folk tro att ett spöke kommer och går på stan!



Igårkväll så vart jag, Marren och Kå med Stigs på Vero Moda! Hittade superfina skjortor verkligen! Måste nog gå och kolla om dom finns i rätt storlek idag! Har ju tillgodo (a) Såg en superfin kofta på en bild med men dom hade inte köpt in den tyvärr :( Får se om jag hittar den nån annan gång istället!


Träning vs fetta

Kolla, det såg ju nästan ut som om jag var värsta tränings/fit/ människan!!
Jag och Jennifer drog ju på zumba och skakade på rumpan och brösten! Haha





Sen idag så vart jag inte lika duktig :( haha Fikat 3 gånger redan... he he...



(Nybakad LYXmuffin!)

SKA INHANDLAS

Denna har jag tänkt köpa jättelänge nu! Är SÅ nära att klicka hem den, men har bestämt mig för att hittar jag den i USA, DÅ köper jag den. Annars får jag väl klicka hem den när jag kommer hem sen!


Victoria Secret in my <3

Tänkte visa vad jag är extremt sugen på för tillfället! De är från Victoria Secret!



Vistt är dom fina!!! Jobbigt när man är shoppingberoende, men inte får handla något :( Men jag ska ta igen det sen!!

Träning inför Beach -11

Jennifer tvingar med mig på träning ikväll! Stackars mig! ;( Haha blir visst Zumba, så dags att skaka på rumpan! Är (otroligt) bra på det! ;) Haha
Jag är verkligen ingen träningsmänniska! Borde egentligen väga typ 100000 kg! Äter ju bakelser typ varje dag, och tränar ALDRIG! Är så otroligt sockerberoende!

Träna genom dans; kanske faktiskt är nåt för mig...? Hmm...


Skofetisch??

Tänkte att jag skulle visa lite skor ur min "lilla" garderob ;)
ÄLSKAR Tommy Hilfiger, men har bara lyckats samla på mig ett par stycken än så länge!





Ska nog samla på mig något par till när jag är i USA ;) Finns verkligen mycket bättre utbud där än här hemma i lilla Sverige!

Lördagskväll

Igårkväll drog jag ju med Marren och Kå till Sebbe. Vart så himla länge sen jag träffade honom så vart himla kuL! Va ett par stycken till där så vi spelade lite kort och såg på film! Lagade även hamburgare och pommes, och en av killarna som vart där fick uppdraget att skära salladen. Den var dock inte ätbar för han skulle ju göra "sin egen version" och hällde på svartpeppar (och vem vet vad mer?) men det andra var ju gott iallafall :)



Släckte ju en timme med! Allt utom tvn för den fick vi inte lov att stänga av! haha Men vi vart ju ändå duktiga tycker jag! ;) Vart ni med duktiga och släckte ner allt? :)



Vart hemma ganska tidigt iallafall (somnade ju i Sebbes soffa så) dom andra skrattade åt mig :( haha bara längtade efter min säng! Men hade ju inte med bilen, utan åkte med Kå bort så var ju tvungen att vänta på dom :) Inte för jag har så långt att gå hem direkt, men man är ju lat ;) Och vart ju så himla kallt igår med! Var -6 grader när vi åkte hem! :O

Tips!

Tänkte tipsa om en Body Butter från Body Shop! CITRON! Luktar verkligen supergott! Tycker alla deras (nästan) luktar så sjukt gott. Har passionsfrukt och cocos också! Älskar den affären! ;)


Dagens outfit!

Slappakläderna kom på diag, svarta tights och en av mina favvotröjor från Bondelid! :)



Gjorde amerikanska pannkakor till frukost idag! Mumsigt ;) Ska äta ihjäl mig på det när vi kommer till USA! ;) Har ju äntligen vart och betalat klart resan också! Känner mig urfattig, men känns ju bra ändå! ;) Pengarna går ju till världens (typ) bästa resa! :D
Nu ska jag bara se på tv och vänta på att söndagen tar slut.. Kanske ska åka ut till Erik sen men vet inte riktigt..Får se..
Har så sjukt ont i huvudet och är astrött idag med! Allt känns typ bara piss.. så är ju lite halvsurt. Söndagen blir ju ganska bortkastad när det är såhär..

Doggie Linus

Tänkte visa en bild på vår lilla toypudel Linus! Han är precis nyklippt och är supersöt! (3 kilo gosighet) haha





Sötnosen!

Sun is shining

Tänkte visa mina solglasögon! Har inga andra så för tillfället får det bli dessa!



Mina rosa Ray Ban ^^

Shoppinggalen!

Dagens look idag! Naturlig, lockat hår och stor grå stickad kofta! Drog på mig min supersnygga skinnjacka med för att inte frysa ihjäl i Jkpg!



Jag Jennifer och Marren drog ju till Jkpg imorse! Vi vart på högskolan och kikade en stund och sen drog vi en fika på Bernards! Mysigt!
Efter det drog vi ner till stan. Jag måste ju spara pengar så jag sa INGEN SHOPPING för mig! Meeen det gick ju såklart inte så bra! Haha köpte ett linne att ha till ett par jeansshorts i sommar och världens läckraste skor!

Tommy Hilfiger! ÄLSKAR <3




Vad tycks? ;) Skorna ska användas FLITIGT i sommar!

Chokladchock!

Här har vi min mjölkchokladmousse som jag slängde ihop igår innan jobbet! Blev 10 stycken av dessa godingar! ;) Himla mäktiga är dom dock! Orkade bara en halv! :O



För er som vill testa så är det superenkelt! Slänger in ett recept åt er här med!

Smält 100 gr choklad. Låt svalna något och blanda sedan ner 2 äggulor och 3 msk florsocker.
Vispa 2,5 dl vispgrädde (inte för hårt) och blanda med chokladen. Rör försiktigt så den inte sjunker ihop. Häll ca 1 dl i varje glas. Förvara i kyl minst en timme innan servering. Njut! ;)

Som sagt, superenkelt! ;)

Dagens outfit

Har vatt och jobbat på Pelikanen idag, så körde på enkelt. Drog på mina favoritjeans och letade fram ett nitbälte! :)



Haft min lilla bil på service igår tills idag med, så vart och hämtade den imorse innan jobbet!



Sen gjorde jag faktiskt lite mjölkchokladmousse! Ni får kanske se den sen om ni har tur ;)
Ha en trevlig fredag!

Art time and food time

Nu har jag varit och lämnat in mina tavlor! Vet fortfarande inte vad jag får för betyg på det så lite nervös är jag allt! Men får ju VG eller MVG iallafall så det blir nog bra!

Bad även min bildlärare om hjälp med arkitektprovet. Förstår inte uppgift 3 riktigt så han skulle kolla på den. Det andra tror jag jag har koll på så det ska jag börja skissa på nu! Så himla svårt att komma på det här med pusselbiten dock! Det syns ju verkligen inte vad det är på! Men jag har en liten idé iallafall så vi får väl se hur det slutar! ;) (hemligt) haha Nee ni får kanske se resultatet sen, OM jag kommer in!

Lite jobbigt sen med, för jag vill ju vara i samma stad som Erik..Han har sökt till Göteborg ju, men inte bestämt sig än OM han ska läsa eller inte..Så han hamnar ju KANSKE i Göteborg..eller annars i typ Jkpg..Så svårt att veta vart jag ska söka! Fast jag vet att jag ska gå efter vad jag vill...Men jag vill ju båda lika mycket typ så ja..

Nehe nu är det snart dags att dra te Cafe 18! Har ju inte jobbat där med Marren på jättelänge så nu ska vi ta oss en lunch! Mys mys! så himla svårt att inte fika bara! Är ju så sjukt sockerberoende! (a) haha Men nu så måste jag försöka smala till mig lite! Snart dags att dra på bikinin ju! haha
Hoppas bara det är nån god lunch, jag är ju så himla kräsen! Äter ju sniglar, men inte korv! Haha


Tips!

Tänkte tipsa om min fina vän Fannys blogg! Läs om hennes liv i Denver här!

http://www.theamericandream.devote.se/


Framtiden?

Har varit ute och gått en långpromenad med syrran och hunden nu. Känner mig superduktig men är helt slut verlkigen! Haha Dålig kondition? Otränad? JA!

Nu så ska jag fortsätta att leta efter en utbildning som passar mig..Har ingen aning om vad jag vill läsa, eller om jag ens VILL läsa till hösten! Och VART???
Ska nog iallafall och kolla på Jönköpings Högskola på lördag med Jennifer och kanske till Lund nästa helg med Erik. Så hoppas det klarnar lite då!



Har också funderat på om jag ska göra arkitektprovet, då mina betyg inte räcker för att komma in på arkitektutbildningen.. Men har liksom bara 3 veckor på mig! :S Ska till skolan imorgon och prata med bildläraren och syon tänkte jag och se om dom kan ge mig lite tips! Årets arkitektprov är ju dock något svårt! Har ingen aning om vad som menas med del 3 ens!! Sjukt :O

Känns som om alla utom jag vet vad dom vill utom jag! Är så sjukt jobbigt att komma på!! Jag vill ju inte ha något tråkigt jobb där jag gör samma sak varje dag liksom! Skulle ju få spader typ!

Det var ju inte länge sen vi var här! :





Svenne varning och semesterdrömmar

Gör som alla andra svenskar denna söndagkväll (typ) och ser på Solsidan. Dom är ju verkligen Så sjuka, även om det inte riktigt är min typ av program. Tycker det kan vara lite väl MYCKET liksom.. Och så är jag inte så mycket för svenska program heller liksom. Eller filmer. Men det finns ju alltid undantag :) (vart nerröstad om fjärrkontrollen)



Innan detta så har jag och Annie suttit och kollat på gamla semesterbilder!



Spanien med grannarna påsken 2010!



USA februari 2010



Shanghai hösten 2010 :)

Längtar tills vi åker igen alltså!! 3 veckor kvar!!!!

Favourit Dress

Tänkte att jag skulle visa min favoritklänning! Köpte den för något år sedan när jag vart i Spanien på H&M! Ångrar nu efteråt att jag inte köpte den i fler färger men men. Jag har den iallafall i gult (som är min favoritfärg!!) och den är så snygg på sommaren när man är solbränd till ett par höga klackar och bara ben! Det enda jobbiga med den är att man inte kan ha en BH under.. men man kan ju alltid ha bikini under i värsta fall liksom!



Lagom snygg bild men jag skyller på att det var sent och studentresa! ;) haha

Run time, Run

Ska äntligen få träffa Erik idag, efter att vi legat sjuka båda två nu i veckan! Längtar!!



Just nu ligger jag och Lius och myser framför tvn! Han är ju så söt! Gosehunden ;) haha



Lillskiten! haha

Gabriella "Nörden"

Är lite sådär halvnördig som jag är ibland och kollar på Camp Rock "! ;) haha Gillar faktiskt dom filmerna, älskar musik ju! Sitter här och sjunger med ;) haha himla töntigt men himla kul xD


Sugen på färg!



Älskar speciellt Leighton Meesters outfit!

Fortsättning kläder

Blev supersugen på att shoppa nu så var tvungen å kolla lite! Hittade några asfina klänningar! ÄLSKAR klännigar! (ännu mer än bikinis) haha har en hel garderob bara för mina klänningar! ;)

Vill speciellt ha en i sammet och en med bara en axel!


Jag är galen i...

BIKINIS! Har hur många som helst och köper alltod nya! Något med bikinis gör att jag inte kan sluta handla fler! Haha
Här är några nya jag har spanat in!
Måste bara bli lite mer fit innan jag kan ha denna:



Denna vart svår att bestämma vilken färg jag gillade mest så visar alla 3 ;)



Dessa kommer från Victoria Secret! Ett av mina favoritmärken. Ett måste att gå till när man är i USA! Ska shoppa loss rejält!

Andra bikinis jag älskar är Ralph Laurents. Har själv flera stycken redan men skulle kunna tänka mig några fler ;)
Denna liknar en av mina :)



ÅHHhhh shoppingsugen!

Snygging...(not)

Känner mig verkligen snygg idag! (typ) Sitter i mjukisbyxor framför tvn och har inte ens borstat håret xD skitsnyggt! Men man har rätt till sådana här dagar när man är sjuk tycker jag! Inte ens supermodeller är snygga varje dag! (eller..?)



Snart slut på detta!

Målat!

Idag känner jag mig lite piggare så har faktiskt målat TVÅ tavlor idag! Ska sätta upp dom på väggen i mitt rum i stugan tänkte jag! :) Får se vad min bildlärare tycker om dom bara! :S

Minimalism:


Modernism:


Har ätit lite god vattenmelon med! ÄLSKAR vattenmelon! :D



Mummmms! ;)

Magsjukan

Tror de e magsjukan jag har alltså..himla kul..not.. Och Erik har det, och hans syster har det, och hans farfar har det. Vem är nästa på tur?? ÅÅÅHHHHH vill bara bli frisk!

Glada tider:


Inredning i stugan!

I höstas målade jag (erik) om mitt rum i stugan, från LIMEGRÖNT till vitt! haha inte så bra val förra gången ;) nu så ska jag ju då inreda om det med! Har tänkt mig lite halvslitet blandat med marint. Och vad passar inte bättre då än Lexington? Mitt absoluta favoritmärke när det gäller sängkläder och kuddar! Inte helt fula kläder heller i och för sig ;)



Tänkte även att det skulle bli lite nya natttduksbord och snygga hyllor på väggarna! Dessa tänkte jag införskaffa från Bruka Design. De har sjukt snygga vita med betongplatta på!





Vad tror ni? ;)

Sovgalning och dessertbomb

Det enda jag gör idag är att sova, kolla på tv och jaa de va väl allt.. kan inte äta och orkar inte gå ur sängen..

Tänkte att jag skulle visa ett litet tips om ni ska till New York!  Det finns en omgjord glassbil som har några av världens bästa desserter för endast 5 $! Missade den förra gången jag vart i NY men denna gången ska jag dot! Så annorlunda idé!



Dessert Truck!

Oh My God

Mår så sjukt illa. Kan inte gå ur sängen utan att spy typ.. Tror jag kan ha fått magsjukan :( kan man ha mer otur än jag? :(


Ett år <3

Idag har jag och älsklingen varit tillsammans i ett år! Så det blir en mysig film, lite godis och fika och bara mysa!

Sjukt hur tiden kan gå så snabbt.. Känns som om det var igår vi träffades första gången! haha (nästan) för att inte tala om studenten.. hur kan man ha tatt studenten?? sjukt! men men, life goes on lix.



Bild från i somras. Längtar tills det blir varmt igen!!

Söndagsmys!

Har legat i soffan halva dan och kollat på gossip girl! Dom har verkligen mycket skit på gång hela tiden xD haha så himla sjukt. Och ändå önskar man att man vore där! ;) haha 1 månad och en vecka exakt tills jag är i NY iaf! Längtar!



Detta är verkligen den perfekta söndagen! Sova länge, mysa med pojkvännen occh se på tjejserier ;) haha

Dagens outfit





Idag blev det svarta tights, svart klänning med tyll längst ner (från shanghai) och jeansskjorta (från Trend House)!
Kände mig nästan som en liten ballerina! Haha

Fredagsmys

Nu har jag vart och käkat på Lilla Krogen (kinamat) med jennifer marren och kå. Himla skönt med lite tjejsnack lite då och då! Blir dock alltid för sällan!! Varför??? Satt och snackade skit i typ 3 timmar så hann gå igenom ganska mycket ;) haha bland annatt så försökte marren och kå övertala mig att följa med till Gbg imorn, men som sagt så sparar jag ju pengar ( eller försöker) + att jag jobbar imorgon så sa nej :) vill gärna följa med men man kan ju inte göra allt. Ska bli kul att jobba imorgon dock. Skönt att få göra något när man legat hemma så länge!

Sen imorgon kväll så ska jag träffa älsklingen <3 längtar redan efter honom! jag vet, jag är lite knäpp ;) haha
Nehe, dags att sova nu kanske? Upp tidigt imorn! (räknas halv 9 som tidigt...? jaaaa....)



Fick Philip Wake up Light väckarklocka för nåt år sedan. Den tänds ju sakta tills den ringer för att man ska vakna utvilad. Men använder den verkligen typ aldrig! Man kan liksom bara ändra alarmtiden med en minut i taget så är NÅGOT jobbigt... Men dom har visst kommit med nya modeller nu som funkar bättre.. Borde nog kanske skaffa en sådan med iphonedock? Hmmm... Nee...ställer iphonen!

God natt!

Har man inget att göra så...

hittar man nåt att underhålla sig själv med! Så nu får ni veta lite om mig!



1. Är du singel? Nej :D
2. Är du lycklig? Till och från men duger väl :)
3. Är du uttråkad? Ja annars hade jag inte gjort den här? ;)
4. Är du ledsen? Lite..
5. Är du italienare? Nej
6. Är du gravid? Nej!
7. Är du full? Nej xD
8. Är du en cooling? jaa klart! ;)
9. Är du från Irland? Nej??
10. Är dina föräldrar fortfarande gifta? Jaop

Kärlek
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Självklart!
2. Har du nånsin blivit sårad? Vem har inte? :/
3. Har du nånsin tänkt på en och samma kille flera gånger under natten innan du somnade? Såklart
4. Har du gillat en kille utan att berätta det för henne? jaha då..
5. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna? Ja ;P
6. Har du haft en hemlig beundrare? Konstigt nog, ja! Haha
7. Är du kär? Jaaa!
8. Vill du gifta dig i framtiden? Klart man vill, stort å vitt och dyrt! ;)

10 saker två alternativ
1. Kärlek eller lust? Kärlek
2. Hår eller ögon? Hår
3. Katt eller hund? Hund såklart!

4. Några få bästa vänner eller flertalet ”vanliga” kompisar? Bästa vänner <3
5. TV eller Internet? Internet såklart!
6. Coca-cola eller Pepsi? Coca-cola
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? Beror på vilket humör man är på!

8. Pengar eller lycka? Lycka OCH pengar.
9. Dag eller natt? Dagen :)
10. MSN eller mobil? Iphone <3

10 ”Har du nånsin…”
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? Neee ^^
2. Brutit ett ben? Nej.
3. Gjort nåt du ångrar? Ja :/
4. Hoppat Bungee Jump? NEJ och kommer ALDRIG göra!
5. Ljugit för någon du tycker om? mm...
6. Ätit en hel tårta? Nej.
7. Gjort bort dig offentligt? Yes haha! Jag är proffs på det!
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? Verkligen inte!
9. Gråtit när ett husdjur dog? När jag var liten ja
10. Velat försvinna? Ja

Blandat
Vad såg du på tv sist? Big Bang Theory
Vems blogg läste du sist? Dessies.se
Vad åt du sist? Nötter och torkad frukt
Vem pratade du med sist? Mamma
Vad sa du? "Det är philadelphiaost på"
Vem ringde du sist? Pappa
Vem messade du sist? Erik! <3
Vad läste du sist? Elle
Vem pussade du sist? Min lilla toypudel Linus!
Vem kramde du sist? Pappa ^^
Vem bjöd du sist på något? Erik på tacos ^^
Vad köpte du sist? Mat på Max (a)

Linus! :

 


Va? Vatten?

Såhär duktiga är jag och Erik på att hålla våra blommor vid liv! När jag skulle köpa och plantera bad jag om tåliga blommor. Hmmm blev liiiite besviken av resultatet... Dom tål INTE torka! Haha ska köpa en kaktus nästa gång...


Resultatet!

Såhär blev min tavla! Måste säga att jag blev ganska nöjd med den ändå! :D vad tycker ni? ;)


Bildarbete

Har funderat vidare på mitt bildarbete idag och imorgon ska jag börja måla nästa tavla! Har bestämt mig för att göra 4 tavlor; en i modernism, en i popkonst, en i minimalism och en i kubism. Så får se hur detta går! haha popkonst har jag målat innan så tänkte fortsätta på samma spår och måla en av Roy Lichtenstein igen! Tycker hans tavlor är så otroligt häftiga/ fina. Gillar verkligen dom :)





Vet inte vilken jag ska måla av dom än dock men ni kanske har (o)tur och får ser resultatet imorgon! haha ;)

Pengargalning

Tänkte att jag skulle visa min plånbok! Denna är från Trend House/ Vero Moda och jag fick den i födelsedagspresent. Gillar att man "knäpper" den med en knut in i en ögla!






Är alla killar som min älskling? Bästa han...

img_3255 (MMS)

Är alla killar som min älskling? Bästa han vet är sin älskade data tror jag ibland ;) haha


Bröllop!

Min syster ska ju gifta sig i september och då ska jag och min lillasyster vara tärnor! Vi letar klänningar för fulla muggar och det är inte så lätt för vi har ganska olika smak! Haha hittade en här iallafall som jag tycker var jättefin! Fast att då göra den kort om runt hela. Vad tycker ni? :)



Så himla fin till en solbränna och höga klackar!

Alla små baciller har partyy

Fattar inte när den här himla migränen ska släppa??!?? Har så sjukligt ont i huvudet och mår illa :( det enda positiva är att Erik med är hemme. Men vi har inte riktigt samma smak vad gäller tv så han spelar mest data och jag ser på tjejfilmer! haha Just nu har jag kommit in på Hannah Montana. Och ja, jag vet att jag inte BORDE gilla det...men hon är ju så rolig xD och tycker att man har rätt att gilla allt när man ligger sjuk. Då ska man ligga i soffan i myskläder, dricka saft och kolla på program man egentligen är för gammal för!



Har även sett Burlesque! Riktigt bra film! Rekomenderar!



Och Letters to Juliet! Ännu bättre film tycker jag! Får typ 7 tummar av 5! haha



Nu ska jag fortsätta kika!

När vi ändå håller på..

...så måste vi ju ta å kika på Lauren Conrads design med! Blev förälskad i hennes med! Speciellt dessa tre som jag vill försöka mig på att hitta i NY!





Som sagt. Ja. Shopaholic.

Käääär

Har legat och kollat på the City denna "stressiga" söndag! Och måste erkänna; man blir ju kär när man ser alla kläder och underbara NY! Tänk att om mindre än 3 månader är jag där!!! MÅSTE inhadla något från Whitneys kollektion om jag hittar det isåfall!
ÄLSKAR dessa!!


Och kan man annat än att älska hennes egna stil??? Älskar den svart klänningen och NITSKORNA. Döööör typ ju!!



Shoppinggalen. Ja.

Hemmafru?

Eriks familj har ju dragit till Lanzarote så under tiden så har jag flyttat in här hos honom. Och då är det såklart min uppgift att laga all mat (enligt honom) vilket jag än så länge har gjort *chockerande*. Han går ju upp halv 5 och tar hand om kossorna så lite snäll måste man ju vara ;) och ja, ni läste rätt. Dom har KOSSOR! :O
Har lagat, potattisgratäng med kyckling, hasselbackspotatis, flygande jakob och wokat. Vad kan man mer göra?? Frågan är ju nästan om han inte ska få sin vilja igenom och få äta pizza ikv....? Men jag gillar ju inte pizza :(

Smygtitt på min otroliga matlagningskunskap! Blir ni hungriga nu?? ;)



Hmm...jag blev hungrig....

Smygtitt på våren!

Tänkte att jag skulle bjuda på ett par (lite) våriga bilder från min promenad! Himlen vart ju helt blå, solen sken och isen börjar smälta bort från vägarna! *Lycklig*





Ser det inte underbart ut?? NU ÄR VÅREN PÅ VÄG! (eller det intalar jag mig själv iallafall...)

Äntligen!

Är så glad idag! Börjar ÄNTLIGEN känna mig som en människa igen! Mått så sjukt illa och haft ont i huvudet dom senaste dagarna ju men idag är jag faktiskt uppe och har redan hunnit med en promenad på en timme i det fina vädret! Vädret är ju så underbart idag så bestämde mig för att skippa jackan t.o.m! Körde på detta istället:







Hoodien och t-shirten är från Ralph Laurent och är inköpt när jag och älsklingen var i London i julas. Mysiga som vardagskläder :) Hoodien är supermjuk och skön!
Skorna är Lacoste och är inköpta i Kroatien. (mina favvoritskor!) Vet inte om dom finns här hemma, aldrig sett dom här! Ska nog köpa dom i svart med om jag hittar dom. Dom ligger på 1000-1500 tror jag.
Byxorna är från Gina och har dragkedjor längst ner. Supersköna!

Ha en skön vårdag!

Sjukling

Mår verkligen så sjukt dåligt! Fick sån migrän igår morse och fick åka hem från jobbet! Har bara legat i sängen sen dess typ.. Hoppades kunna gå imorn men jag får nog ligga hemma då med :( Får se om jag kan ta mej ut efter lunch kanske! Det är ju så tårkigt att ligga hemma här själv! Man har ju tvn å datan men det är ju inte mer än så... Har ju sett allt nu känns det som, och innan kl 5 går det ju typ inget på tv man kan se utan att somna... När ska man börja sända lite bra program på tv på dan???

Vill bli frisk!!!

ZZZzz

Är så sjukt trött idag! Somnar typ sittandes.. Vart och jobbade i bageriet imorse, gjorde semlebullar och bröd m.m. Så gick upp tidigt (för att vara jag iallafall. haha) Sov en stund nu när jag kom hem iallafall men är fortfarande lika trött! Har käkat lunch med och druckit lite läsk, försökt få en sockerkick xD haha undrar om jag kan leta fram nåt mer med socker här hemma..eller lite nötter och torkad frukt typ.. Ska ju snart och jobba igen så måste ju vakna!



Jobbar ihop med Marren sen så då blir det farligt! haha

RSS 2.0